Nordens Största GymPartner finns i Mölndal

Syns Du Inte – Finns Du Inte – Nordens Största GymPartner finns i Mölndal. Jakob Wallin Vd. för LAWAB & köpare av Fyra kompletta gym i Stockholm, hittar oss

Nordens Största GymPartner finns i Mölndal Välkommen hit!

Om ordspråket; ”Syns Du Inte, Finns Du Inte” överensstämmer med verkligheten – tar vi oss friheten att presentera GymPartner Sweden AB – din partner på riktigt!

Framgångsrika helhetslösningar – med erfarenhet sedan 1979

Martin Börjesson, ägare av GymPartner Sweden AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten. Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym.

Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar. Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym.

Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande. – Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo.

Är vi överens – håller vi det vi lovar

Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader. Med nära 40 års erfarenhet av framgångsrik fitnessdrift kommer du att hamna i helt rätta händer.

Förträfflighet – kan bli en dålig affär

Hur gärna man än vill leva på ”sina gamla meriter”, räcker det inte i dagsläget om man ska klara sig som gymägare i konkurrens med TV-soffan och andra gym.

Ni må ha en fantastiskt anläggning och vara hur kompetenta som helst som entreprenörer, men om ni inte syns på nätet och har negligerat proffsig skyltning i närområdet, kan det bli svårt att kunna leva på verksamheten.

Martin säger; ”- Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80- och 90-talet.”

Vi på GymPartner Sweden brinner innerligt för att hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym. En helhetslösning – i alla avseende – som fungerar så smidigt och lönsamt som möjligt – redan från första dagen.

Syns Du Inte – Finns Du Inte – Nordens Största GymPartner finns i Mölndal

GymPartner Sweden erbjuder dig som blivande gymägare – utöver utrustning – webbutveckling och marknadsföring via hemsida.

Vi kan även hjälpa till med sidor på sociala medier, grafisk design och skyltproduktion, såväl inomhus som utomhus. Några exempel är produktion av fototapeter och foliering på bilar, exempelvis våra egna transportfordon.

Mervärden – vid investering av komplett gym från Nordens Största GymPartner

Referenser Gymköpare: Anders Nilsson köpare av två kompletta gym från Nordens Största GymPartner finns i Umeå.  Anders, uppvuxen i Robertsfors och ägare av Friskvårdscenters tre träningsanläggningar, har träning i alla former alltid varit en självklar del i livet.

Ibland som andningshål, som rehab, ha kul eller för att utmana mig själv och min kropp. 

Friskvårdscenter

Jakob Wallin Vd. LAWAB och köpare av Fyra kompletta gym från Nordens Största GymPartner finns i Stockholm. 

Lawab.

Anders Larsson och köpare av mycket Hardcore Premium gymutrustning från Nordens Största GymPartner finns under namnet MaXimus Gym i både Partille & Brunnsbo.

Maximus Gym är ett gym för alla. Vi har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan gym. Gymmen ligger i Partille & Brunnsbo. Här finns allt du behöver och mycket mer för att komma i god form, eller för att förbättra din redan idag goda form. Hos oss är alla välkomna, från ungdom till senior.

Nordens Största GymPartner finns i nytt lager från 1 Januari 2019

Den 1:a Januari flyttade vi in i Papyrus f.d lager på 14 000m2 i Mölndal utanför Göteborg. Vår konkreta ambition är att bli ännu effektivare med logistik och lagerhantering.

Både GymPartner Sweden AB & GymAuktioner Sverige AB blir samarbetspartner med Logistikjätten Agility. Känns oerhört stimulerande att växa vidare med ett par tusen kvadrat varje år.

Nordens GymPartner har ett enormt lager fullproppat med Nya & Begagnade Kompletta Gym och Löpband, Crosstrainers Spinningcyklar och 1000 tals gymredskap.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

De Kompletta Gymmen kommer från de världsledande tillverkarna

Precor,Technogym, LifeFitness, Cybex och GrandMaster by GymPartner 

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning