Alla bolag - 556730-7367 - Se Nyckeltal och Befattningar Allabolag

Domänen Allabolag.se – Smidig tjänst för snabb och övergripande analys av alla bolag 2022 som enligt sajten ägs av UC Affärsinformation AB.

Alla bolag - 556730-7367 - Se Nyckeltal och Befattningar på Allabolag.

Alla bolag - 556730-7367 - Se Nyckeltal och Befattningar Allabolag

Alla bolag - 556730-7367 - Se Nyckeltal och Befattningar Allabolag   Domänen Allabolag.se – Smidig tjänst för snabb och övergripande analys av alla bolag 2022 (noterade och onoterade) som enligt sajten ägs av UC Affärsinformation AB. Sedan 2018 ingår UC det nordiska affärs-informationföretaget Enento Group, som har verksamhet i både Finland, Sverige, Norge och Danmark.

Domänen Allabolag.se – Smidig tjänst för snabb och övergripande analys av alla bolag 2022 (noterade och onoterade) som enligt sajten ägs av UC Affärsinformation AB

 • Sedan 2018 ingår UC det nordiska affärs-informationföretaget Enento Group, som har verksamhet i både Finland, Sverige, Norge och Danmark.

Enento Group har en stark nordisk närvaro på marknaden sedan 2018

 • Vi vet att våra kunder i Norden behöver göra många snabba och viktiga beslut varje dag.

 • Men vad är ett beslut utan tillförlitliga analyserade data?

 • Vi tillhandahåller smarta, innovativa lösningar baserade på data av hög kvalitet.

 • Data och analys är vår kärna och vi har passionen att skapa prediktiva datamodeller för att stödja våra kunders affärsprocesser, finansiella processer och försäljnings- och marknadsföringsprocesser.

 • Naturligtvis kan data integreras direkt i dina system och ställas in för att prestera i realtid.

Vi är etablerade i Sverige under de lokala företagsvarumärkena

I Finland är vi verksamma under varumärkena

 • Asiakastieto och Emaileri

I Norge och Danmark bedriver vi vår verksamhet med varumärket

 • Proff 

Vår ambition är att fortsätta stödja fler företag och konsumenter i Norden.

Introduktion: Vad är tjänsten Allabolag.se?

Introduktion: Vad är tjänsten Allabolag.se? Allabolag är Sveriges mest populära tjänst för de som vill veta mer om Sveriges bolag. Vill du kontrollera ett företags ekonomiska utveckling från år till år? Behöver du kolla upp en konkurrent eller potentiell samarbetspartner? Vill du veta vilka personer som sitter i styrelsen för ett visst bolag?

Allabolag är Sveriges mest populära tjänst för de som vill veta mer om Sveriges bolag

 • Vill du kontrollera ett företags ekonomiska utveckling från år till år?

 • Behöver du kolla upp en konkurrent eller potentiell samarbetspartner?

 • Vill du veta vilka personer som sitter i styrelsen för ett visst bolag?

På Allabolag.se hittar du kostnadsfri företagsinformation i form av bland annat verksamhetsbeskrivningar, årsredovisningar, bokslut och nyckeltal.

 • Webbplatsen Allabolag.se lanserades 2007 och bolaget ägs sedan juli 2018 av det finska börsnoterade företaget Enento Group som jag skrev ovan.

 • Idén föddes ur privatpersoners och småföretags behov av att enkelt, kostnadsfritt och användarvänligt få ta del av samma information som storföretagen.

Du kan använda Allabolag för bättre analys av intressanta företag?

 • För den som snabbt vill bilda sig en uppfattning om ett aktiebolags utveckling från år till år är tjänsten Allabolag.se en väldigt bra startpunkt.

 • Här kan man som besökare helt gratis göra en snabb sökning och få fram den viktigaste informationen för ett bolags utveckling under de senaste åren.

Exempel 1 på bolagsöversikt med Nyckeltal för det företaget Fortnox AB per 2020-12

På Allabolag.se hittar du kostnadsfri företagsinformation i form av bland annat verksamhetsbeskrivningar, årsredovisningar, bokslut och nyckeltal. Webbplatsen Allabolag.se lanserades 2007 och bolaget ägs sedan juli 2018 av det finska börsnoterade företaget Enento Group som jag skrev ovan. Idén föddes ur privatpersoners och småföretags behov av att enkelt, kostnadsfritt och användarvänligt få ta del av samma information som storföretagen. Du kan använda Allabolag för bättre analys av intressanta företag? För den som snabbt vill bilda sig en uppfattning om ett aktiebolags utveckling från år till år är tjänsten Allabolag.se en väldigt bra startpunkt. Här kan man som besökare helt gratis göra en snabb sökning och få fram den viktigaste informationen för ett bolags utveckling under de senaste åren. Exempel 1 på bolagsöversikt med Nyckeltal för det företaget Fortnox AB per 2020-12

Exempel 2 på bolagsöversikt med Nyckeltal för det företaget Fortnox AB per 2021- 12

Sveriges Bolag På Allabolag.se Publicerad: 2020-10-02  Uppdaterad Tisdagen den 18 Oktober 2022 Av Martin Maximus Börjesson Kolla upp dina kunders ekonomiska historia  Jag, Martin Maximus Börjesson som äger företaget GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB och som använder Alla Bolag - Allabolag.se dagligen då många företag ansöker om leasing så kan jag enkelt kolla upp bolagets finansiella ställning.

Sveriges Bolag På Allabolag.se

 • Publicerad: 2020-10-02 

 • Uppdaterad Tisdagen den 18 Oktober 2022

 • Av Martin Maximus Börjesson

Kolla upp dina kunders ekonomiska historia

Gratis bolagspresentation på Alla bolag - Allabolag.se

Gör INTE som jag gjorde för 3-4 år sedan

 1. Ibland tar även gamla företagare som jag, Martin Maximus som varit i gymbranschen "sedan hedenhös gick i kortbyxor" dåliga beslut att satsa på "helt meningslösa" abonnemang hos Eniro & Hitta.se, som lovade högre rankning och sk. Dofollow - länkar som ger bättre rankning på sökmotorer som Google etc.

 2. Detta gav nästan ingenting utan mest en fullkomlig mardröm i att ta sig ur dessa avtal och massa telefonsamtal med SEO okunniga pojkar som lovade bättring, men sa upp sig på löpande band.

 3. En sak lärde jag mig med detta var att ska man ranka på Google så får man lära sig sök-motoroptimering själv och nu efter snart tre års studerande och konsulterande, syns mina bolag överallt på och i Googles "Sök" och rika produktsortiment.

 4. Under hela Coronatiden kollade jag extremt många Youtube-video's med SEO experter som med olika metoder och system.

 5. Jag har lagt i snitt 8-10 timmar om dagen på att bygga upp, optimera och hela tiden uppdatera produktpresentationer på mina webbsidor.

 6. Jag har lärt mig att det får ta den tid det tar att endast skriva om det som man har mest kompetens och erfarenhet av, som i mitt fall inom gymdrift, styrketräning, rehabilitering, marknadsföring, företagande, friskvårdskurser och nu trafikdrivande artiklar som denna: Sveriges Bolag På Allabolag.Se

100 000 kronor senare "kom vi loss" från dessa dyra abonnemang

 • Därför vill jag tipsa alla småföretagare och framför allt gymägare att lägga upp en bolagspresentation på alla bolag med fina bilder som visar ert fina företag eller gym.

 • Gör sedan som jag och skriv en artikel om hur bra det var att använda alla bolag för att få mer trafik på Google.

Hinner eller kan du inte skriva en egen bolagspresentation?

 • Jag kan både skriva artikel om ert gym och lägga upp presentationen på Allabolag.

 • Alla som köper gym av Gympartner får en utförlig presentation av sitt företag på Alla bolag.

Gratis Bolagspresentation vid köp av komplett Gym

 • Sveriges gymbolag på allabolag.se där även ditt gym får en utförlig presentation av ert gymföretag på Alla bolag vid köp.

 • Vi säljer exakt likadan utrustning till dig som gymmen väljer att köpa & med bra garantier dessutom.

 • Vår gymutrustning bör bara jämföras med ny utrustning i samma varumärke.

Alla bolag - 556730-7367 - Se Nyckeltal och Befattningar på Allabolag. Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till både GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, använder dagligen Alla bolag - 556730-7367 - Se Nyckeltal och Befattningar på Allabolag. Allabolags Sajten som har all företagsinformation man kan tänka sig om alla Sveriges bolag. Även om Martin Maximus säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband Crosstrainer Motionscykel Spinningcykel Roddmaskin Gymmaskiner Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GymPartner bolagspresentation på Alla bolag - Allabolag.se

Gratis bolagspresentation på Alla bolag - På allabolag hittar du den företagsinformation du behöver. Du kan även ta del av verksamhetsbeskrivningar, årsredovisningar, bokslut och nyckeltal kostnadsfritt samt köpa kreditupplysningar från UC. Webbplatsen allabolag.se lanserades 2007 Idén föddes ur privatpersoners och småföretags behov av att enkelt, kostnadsfritt och användarvänligt få ta del av samma information som storföretagen. Vår målsättning är samma då som nu. Sedan 2013 ägs tjänsten av UC-koncernen. Utgivningsbevis har utfärdats av Radio- och TV-verket enligt databasregeln och webbplatsen omfattas av grundlagsskyddet i Yttrandefrihetsgrundlagen.

Andra artiklar av Martin Maximus:

Martin Maximus Börjesson har sålt fler än 700+ kompletta begagnade gym på 40år

Andra artiklar av Martin Maximus:  Alla Bolag - Nyckeltal och Befattningar - Publicerad: 2022-10-17 Sveriges Bolag På Allabolag.se - Publicerad: 2020-10-02 GymPartner Sweden På Allabolag.se - Publicerad: 2020-10-11 Köp komplett Gym-AllaBolagspresentation kostnadsfritt - Publicerad: 2020-05-18 Martin Maximus Börjesson har sålt fler än 700+ kompletta begagnade gym på 43 år. Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners