Gymgrossisten

Om Gymgrossisten Din Bästa GymPartner Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden.

Om Gymgrossisten Din Bästa GymPartner
Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden.

Gymgrossisten Din Bästa GymPartner

Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet.

Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet.

Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden.

Gymgrossisten Bästa GymPartner

Att handla från oss är enkelt, snabbt och problemfritt tack vare en modern och lättnavigerad sajt med flexibla betal- och leveransvillkor. Från vårt lager i Trollhättan skeppas dagligen tusentals paket till kunder som vill nå bättre resultat med sin träning.

Finansiering av Gymgrossisten GymPartners Nya-Begagnade Gym

GymPartner Finance erbjuder leasing vid köp av Nya-Begagnade Gym från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. eller Powerlisting & Networks från GymDigital genom GymPartner.

GymPartner Göteborg.
Martin Börjesson
076-3933057

GymPartner Mölndal
Dan Hamlet
070-8789400

Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartners Alla Varumärken

Hitta till GymPartner Sweden

Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Huvudlager i Mölndal.