Gymgrossisten

Gymgrossisten Din Bästa GymPartner. Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet & med 13.000 produkter.

Om Gymgrossisten Din Bästa GymPartner
Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden.

Gymgrossisten Din Bästa GymPartner

Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet.

Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet.

Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden.

Gymgrossisten din Bästa GymPartner

Gymgrossisten Bästa GymPartner

Att handla från Gymgrossistens butik i Göteborg är enkelt, snabbt och problemfritt tack vare en modern och lättnavigerad sajt med flexibla betal- och leveransvillkor.

Från Gymgrossisten i Trollhättan skeppas dagligen tusentals paket till kunder som vill nå bättre resultat med sin träning.

Finansiering av Nya-Begagnade Gym

GymPartner Finance erbjuder leasing vid köp av Nya-Begagnade Gym från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. eller Powerlisting & Networks från GymDigital genom GymPartner.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartners framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.
Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

GymPartner Göteborg.
Martin Börjesson
076-3933057

GymPartner Mölndal
Dan Hamlet
070-8789400

Kontakta oss på GymPartner Träningsutrustning för mer information

GymPartners Alla Varumärken

Hitta till GymPartner

Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Huvudlager i Mölndal.

Hantlar - Köp hantlar hos GymPartner 

Om Gymgrossisten