MaXimus

Martin "MaXimus" Börjesson Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gymleverantörerna. GymPartners ägare.

Martin ”MaXimus” Börjesson, ägare av GymPartner Sweden AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten.

Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar.

Martin ”MaXimus” Börjesson

Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym.
Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande.

– Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo

Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader. Med nära 40 (1979-2019) års erfarenhet av framgångsrik fitnessdrift kommer du att hamna i helt rätta händer hos Martin ”MaXimus” Börjesson.

Hur gärna man än vill leva på ”sina gamla meriter”, räcker det inte i dagsläget om man ska klara sig som gymägare i konkurrens med TV-soffan och andra gym.

Ni må ha en fantastiskt anläggning och vara hur kompetenta som helst som entreprenörer, men om ni inte syns på nätet och har negligerat proffsig skyltning i närområdet, kan det bli svårt att kunna leva på verksamheten.

Martin säger; ”- Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80- och 90-talet.”
Vi på GymPartner Sweden brinner innerligt för att hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym.

En helhetslösning – i alla avseende – som fungerar så smidigt och lönsamt som möjligt – redan från första dagen.

Vi  erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Technogym och ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300 maskiner i lager.

De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment,  men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnat listorna.

https://www.gympartner.nu/marken/valkommen-till-gympartner-sweden/

Våra varumärken

Hitta till GymPartner Sweden

Kompletta Nya-Begagnade Gym

Life Fitness     

Cybex & Precor

Technogym

Life Circuit

Sveriges Bästa Kompletta Gym

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat. Ditt egna hemmagym 

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Andra tjänster

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv. Kompletta Gym Mölndal

Gymutrustning eller kompletta Gym