Second hand & BILLIG TRÄNINGSUTRUSTNING 100 % hållbart

Second hand & BILLIG TRÄNINGSUTRUSTNING 100 % hållbart. En affär som säljer sådana varor kallas second hand-butik, förr Bättre begagnat

100 % hållbart (även secondhand; engelska för "andra hand") och Second hand & BILLIG TRÄNINGSUTRUSTNING eller andrahandsmarknad[1] är en beteckning för (försäljning av) begagnade eller använda varor, särskilt kläder.

Second hand & BILLIG TRÄNINGSUTRUSTNING 100 % hållbart

En affär som säljer sådana varor kallas second hand-butik, förr Bättre begagnat. För begagnade modekläder av högre kvalitet används ibland den engelska termen vintage.

Många second hand-butiker drivs av välgörenhetsorganisationer som får sina varor till skänks av privatpersoner och företag. Butiker som ägs av affärsdrivande företag köper vanligen in sina varor.

GymPartner har flera externa leverantörer av gymutrustning från de största tillverkarna i världen.

Alla delar till tex. Löpband kommer från olika producenter som skickar dessa kors och tvärs, så att de till slut hamnar i Sverige på ett stort gym.

Second hand & BILLIG TRÄNINGSUTRUSTNING 100 % hållbart En affär som säljer sådana varor kallas second hand-butik, förr Bättre begagnat. För begagnade modekläder av högre kvalitet används ibland den engelska termen vintage. Många second hand-butiker drivs av välgörenhetsorganisationer som får sina varor till skänks av privatpersoner och företag. Butiker som ägs av affärsdrivande företag köper vanligen in sina varor. GymPartner har flera externa leverantörer av gymutrustning från de största tillverkarna i världen. Alla delar till tex. Löpband kommer från olika producenter som skickar dessa kors och tvärs, så att de till slut hamnar i Sverige på ett stort gym.

Extrem konkurrens på Gymmarknaden

Konkurrensen på Gymmarknaden gör att gymägarna känner sig tvingade att köpa nytt hela tiden och därför anlitar de oss på GymPartner som köper upp och hanterar utrustningen.

För att minska antalet onödiga transporter är Återvinningens dag här – svenskarna tycker till om second hand-handeln.

8 av 10 vill handla julklapparna second hand!

GÖTEBORGS BÄSTA SECONDHAND-TIPS!

Att handla Second hand & BILLIG TRÄNINGSUTRUSTNING 100 % hållbart och att köpa sina julklappar second hand är klokt för plånboken och snällt för klimatet.

Nu visar en ny undersökning från Myrorna att svenskarna både vill ge och få julklappar som inte är nyproducerade.

 • Den svenska julhandeln omsätter årligen omkring 80 miljarder varav det mesta är nyproducerat.

 • Frågan är om vårt julfirande blir mer klimat-smart i år?

Inför julhandeln 2023 presenterar Norstats undersökningen

Hållbar jul, där 1000 svenskar har tillfrågats om sin inställning till att handla julklapparna second hand.

Undersökningen visar att viljan att ge bort julklappar köpta second hand är stor hos svenskarna.

 • Nästan 8 av 10 (77 %) vill ge bort second-hand-klappar.

 • Allra störst är öppenheten i åldersgruppen 30– 49 år.

 • Här har 82 % en positiv attityd till att ge bort second hand-klappar.

GymPartner älskar också Second Hand

GymPartner älskar också Second Hand Genom cirkulär konsumtion minskar du ditt klimat avtryck och möjliggör samtidigt ett aktivt liv för fler. Tillsammans inspirerar vi till rörelse på ett hållbart sätt för såväl planet som plånbok. Att vara en stor leverantör av kompletta begagnade gym och begagnade Löpband, Crosstrainer. Spinningcykel, Roddmaskiner i hög gymkvalitet innebär ett stort ansvar. Tillsammans tar vi steg mot en hållbar framtid – Vi märker ett allt större intresse att handla second hand och billig träningsutrustning i hög gymkvalitet. Vi måste säkerställa att våra produkter är tillverkade med respekt för mänskliga rättigheter under bra arbetsförhållanden och att vårt avtryck på miljön blir så litet som möjligt. Eftersom vi är en gymleverantör med missionen att hjälpa Svenskar att bli mer aktiva har vi också ett ansvar för att investera i initiativ och projekt som inspirerar barn till en aktiv och hälsosam livsstil. GymPartner har flera externa leverantörer av gymutrustning från de största tillverkarna i världen. Tillsammans med dessa har vi ett ansvar att se till att de produkter vi köper in tillverkas under goda förhållanden och inte innehåller material eller kemikalier som är skadliga för människa eller miljö.

Genom cirkulär konsumtion minskar du ditt klimat avtryck och möjliggör samtidigt ett aktivt liv för fler

Tillsammans inspirerar vi till rörelse på ett hållbart sätt för såväl planet som plånbok.

Att vara en stor leverantör av kompletta begagnade gym och begagnade Löpband, Crosstrainer. Spinningcykel, Roddmaskiner i hög gymkvalitet innebär ett stort ansvar.

Tillsammans tar vi steg mot en hållbar framtid

– Vi märker ett allt större intresse att handla second hand och billig träningsutrustning i hög gymkvalitet.

Vi måste säkerställa att våra produkter är tillverkade med respekt för mänskliga rättigheter under bra arbetsförhållanden och att vårt avtryck på miljön blir så litet som möjligt.

 • Eftersom vi är en gymleverantör med missionen att hjälpa Svenskar att bli mer aktiva har vi också ett ansvar för att investera i initiativ och projekt som inspirerar barn till en aktiv och hälsosam livsstil.

 • GymPartner har flera externa leverantörer av gymutrustning från de största tillverkarna i världen.

 • Tillsammans med dessa har vi ett ansvar att se till att de produkter vi köper in tillverkas under goda förhållanden och inte innehåller material eller kemikalier som är skadliga för människa eller miljö.

Att 8 av 10 svenskar också vill handla julklapparna second hand bådar gott för årets konsumtions-högtid!

Den extrema konkurrensen på Gymmarknaden gör att gymägarna känner sig tvingade att köpa nytt hela tiden och därför anlitar de oss på GymPartner som köper upp och hanterar utrustningen.

En hållbarare jul står för dörren, helt enkelt, säger Martin Maximus , marknadschef på GymPartner Träningsutrustning i Mölndal.

 • Julen handlar om att ge, och om att få. Och när julklapparna delas ut från pakethögen under granen är det många som gärna vill både ge och få hållbara gåvor.

 • Så många som 67 % av svenskarna säger att de skulle vilja få julklappar som är köpta second hand.

 • – Julen handlar om gemenskap och att sprida glädje. Att handla sina julklappar hos oss som är klimatneutrala betyder att julklappen blir så mycket mer värdefull.

 • – den gläder sin mottagare, sparar på klimatet och den ger konkret hjälp då allt överskott går till vårt sociala arbete.

 • - Sälj dina träningsprodukter & gymutrustning när du köper nytt och återaktivera någon annans gymgrejer!

Bättre julklapp kan väl knappast finnas?

Undersökningen är genomförd genom Norstats marknadsundersökning under perioden 8–13 augusti 2022.

De tillfrågade är 18 år eller äldre i ett riksrepresentativt urval avseende ålder, kön och region.
1001 personer har svarat på frågeställningarna.

Fyra goda anledningar att handla julklapparna second hand:

Det är snällt för plånboken. Att handla begagnad träningsutrustning som presenter betyder mer julklappar för pengarna.

I ekonomiskt pressade tider är det klokt att julshoppa second hand, oavsett om klapparna inhandlas i vår second hand-butik, genom köp och sälj-grupper i sociala medier, eller lokala loppisar.

Stor skillnad för fler människor då det är 100% klimatsmart

Nyproduktionen bidrar till stora mängder koldioxidutsläpp, i motsats till second hand. Cirkulära julklappar kräver inga nya resurser – de finns redan finns hos oss!

En julklapp köpt i second hand är inte nyproducerad och risken är minimal att någon annan köpt en likadan.

Det gör den både unik och personlig!

 • Välkommen att handla dina julklappar i våra butiker i Mölndal och i Stockholm eller i vår webbshop!

 • Lämna även in det du inte längre använder i våra butiker som kan säljas vidare och glädja någon annan.

 • Följ oss på Instagram för daglig inspiration och spännande samarbeten.

Du som vill köpa ett komplett begagnat gym kan nu få inspiration och en rumsuppfattning genom 3D-modeller av våra exempel på komplett gym i olika storlek:

Tex. 30m2 - 50m2 - upp till 1 000m2 (kvadratmeter)

Fyra goda anledningar att handla julklapparna second hand: Det är snällt för plånboken Att handla begagnad träningsutrustning som presenter betyder mer julklappar för pengarna. I ekonomiskt pressade tider är det klokt att julshoppa second hand, oavsett om klapparna inhandlas i vår second hand-butik, genom köp och sälj-grupper i sociala medier, eller lokala loppisar. Stor skillnad för fler människor då det är 100% klimatsmart  Nyproduktionen bidrar till stora mängder koldioxidutsläpp, i motsats till second hand. Cirkulära julklappar kräver inga nya resurser – de finns redan finns hos oss!   En julklapp köpt i second hand är inte nyproducerad och risken är minimal att någon annan köpt en likadan. Det gör den både unik och personlig!  Välkommen att handla dina julklappar i våra butiker i Mölndal och i Stockholm eller i vår webbshop!

Crosstrainer på Microsoft

Microsofts bästa Löpband

Gymutrustning hos Microsoft

GymAuktioners Gymutrustning

Hantlar med ställ hos Microsoft

Second Hand hos GymPartner Mölndal

Vår planet behöver SECOND-HAND?

Älskar Du Också SecondHand?

Life Fitness Secondhand I Förstahand

Martin Maximus Börjesson

I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige.

I am a fan of gym, business, and design.

I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

 1. Hantlar - Köp hantlar här

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu

martin maximus börjesson - GymPartner