Effektiv Styrketräning med BODYPUMP Set och Bodypumpstång

Nu har det äntligen kommit en studie som gör att jag får acceptera Les Mills träningskoncept Bodypump och mitt påstående att det är mer konditionsträning än styrketräning och muskeltillväxt. Effektiv Styrketräning med BODYPUMP Set och Bodypumpstång. BODYPUMP: Enkelheten som Ger Resultat

Effektiv Styrketräning med BODYPUMP Set och Bodypumpstång och  Maximera Resultaten med BODYPUMP: Les Mills Genombrott i Styrketräning.

Nu har det äntligen kommit en studie som gör att jag får acceptera Les Mills träningskoncept Bodypump och mitt påstående att det är mer konditionsträning än styrketräning och muskeltillväxt. Är Bodypump helt värdelöst?

BODYPUMP HOS POPULÄRA DRIVKRAFT I SOLNA

Effektiv Styrketräning med BODYPUMP Set och Bodypumpstång och  Maximera Resultaten med BODYPUMP: Les Mills Genombrott i Styrketräning.

BODYPUMP: Det Effektiva Träningskonceptet från Les Mills

 • BODYPUMP, baserat på Les Mills koncept, kombinerar vikter och skivstång i en träning som ger snabba och påtagliga resultat.

 • Med den banbrytande REP EFFECT-metoden, som fokuserar på hög repetition och låg viktbelastning, uppnår du en vältonad kropp genom fettförbränning, kaloriförbränning och snabb muskeluppbyggnad.

Effektiv Styrketräning med BODYPUMP Set och Bodypumpstång

BODYPUMP: Enkelheten som Ger Resultat

 • Genom att integrera olika övningar som knäböj, bröst, rygg, triceps, biceps, utfall, axlar och magövningar, skapas ett BODYPUMP-pass som förändrar hela din kropp.

 • Med flexibla passlängder på 30, 45 och 60 minuter och inledande uppvärmning, struktureras varje träningspass för att maximera din träningseffekt.

 • Hur effektivt är Bodypump?

Viktnedgång och Långsiktiga Fördelar med BODYPUMP

Kaloriförbränning och Bortom: BODYPUMP's Inverkan

 • Jämfört med intensiv konditionsträning kan en 55-minuters BODYPUMP-klass initialt ha en lägre kaloriförbränning.

 • Men en fördjupad studie avslöjar att dess påverkan på ämnesomsättningen och kroppssammansättningen är avgörande för långsiktiga och hållbara resultat.

BODYPUMP: Enkelheten som Ger Resultat  Genom att integrera olika övningar som knäböj, bröst, rygg, triceps, biceps, utfall, axlar och magövningar, skapas ett BODYPUMP-pass som förändrar hela din kropp.

Fokusera på Kroppssammansättning med BODYPUMP och Les Mills

Långsiktiga Fördelar av BODYPUMP framför Kaloriförbränning

 • Det är dags att se bortom kaloriräkningen.

 • Aktuell forskning, inklusive en studie från Nya Zeeland publicerad i Journal of Science and Medicine in Sport, betonar vikten av långsiktiga hälsofördelar och kroppssammansättning istället för enbart kaloriförbränning.

Vetenskapligt Stöd för BODYPUMP: Muskeluppbyggnad och Fettförbränning

Muskeluppbyggnad och Fettförbränning med BODYPUMP

 • En Studie från Auckland University of Technology visar att BODYPUMP har signifikanta fördelar för kroppssammansättningen.

 • Genom att mäta nivåer av mänskligt tillväxthormon (HGH) efter träning, upptäcktes att styrketräning med BODYPUMP ökar HGH-nivåerna med 56 procent, vilket främjar fettförbränning och muskeluppbyggnad.

BODYPUMP's Unika Effekt på Kroppen: Laktat-nivåer och Tillväxthormon

Laktat-nivåer och Tillväxthormon: Nyckeln bakom BODYPUMP's Resultat

 • Nivåer av laktat i blodet ökar upp till 81 procent mer efter BODYPUMP-styrketräning jämfört med konditionspass.

 • Denna ökning av laktat aktiverar tillväxthormonreaktionen som främjar fettförbränning och muskeltillväxt.

 • Denna upptäckt ifrågasätter enkla kalorimätningar som enda mått på träningseffektivitet.

Slutsats: BODYPUMP och Långsiktiga Hälsomål

BODYPUMP: Mer än Kalorier

 1. Slutsatsen är tydlig: BODYPUMP erbjuder mer än enkel kaloriförbränning.

 2. Med betydande inverkan på ämnesomsättning, fettförbränning och muskeluppbyggnad, ger detta träningskoncept långsiktiga hälsofördelar som går bortom vad traditionella kalorimätningar kan avspegla.

 3. Låt Les Mills och BODYPUMP vara din väg till en förändrad kroppssammansättning och en hälsosam framtid.

KÖP GymPartners Bodypumpset med Reebok Stepupbräda