Fitness24Seven Din Bästa GymPartner

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness24Sevens historia. Grundaren & ägaren, Christian Ask, öppnade det första gymmet 2003..

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness 24/7 Sevens historia.

Det var 2003 som Fitness24Sevens grundare och ägare, Christian Ask, öppnade det första gymmet och äntrade Fitness-marknaden med ett gym på Henrik Smithsgatan i Malmö, Sverige.

Därefter gick allting väldigt fort och det var 2005 som C.A öppnade Fitness24Seven allra första kontor och 24 7 gym första gym med gruppträningssalar i Lund, Sverige.

Kontoret och gymmet är i anknytningar till varandra och är idag ett av Fitness24Sevens flaggskepp. Redan 2006 hade Fitness24Seven 10 gym i Sverige och antalet skulle komma att bli allt fler.

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner 's expansion till grannländerna påbörjas 2011

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness24Sevens historia. Grundaren & ägaren, Christian Ask, öppnade det första gymmet 2003.. Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness 24/7 Sevens historia. Det var 2003 som Fitness24Sevens grundare och ägare, Christian Ask, öppnade det första gymmet och äntrade Fitness-marknaden med ett gym på Henrik Smithsgatan i Malmö, Sverige.  Därefter gick allting väldigt fort och det var 2005 som C.A öppnade Fitness24Seven allra första kontor och 24 7 gym första gym med gruppträningssalar i Lund, Sverige.  Kontoret och gymmet är i anknytningar till varandra och är idag ett av Fitness24Sevens flaggskepp. Redan 2006 hade Fitness24Seven 10 gym i Sverige och antalet skulle komma att bli allt fler.

Resen skulle inom några år leda Fitness24Seven till att expandera till andra länder och 2011 öppnade

fitness 24/7, sitt första gym utanför Sveriges gränser, nämligen i Norge (Oslo Grünerløkka).

Det var även detta år som Fitness24Seven grundade en välgörenhetsorganisation vid namnet Esperanca som Fitness24Seven än idag arbetar väldigt nära med.

Året efter, 2012, öppnades ett första gym på ytterligare en marknad och denna gången var det dags för

24/7 fitness att expandera till Finland (Vantaa Martinlaakso, Helsingfors).

Fitness 24/7 Din Bästa GymPartner 's resa fortsätter

Fitness 24/7 Din Bästa GymPartner 's resa fortsätter  Resan till var Fitness24Seven är idag har minst sagt gått fort – från ett gym i Malmö till att Fitness24Seven idag har gym i 6 länder på 3 kontinenter.  Som den entreprenör och äventyrslystne person som ägaren C.A är, känns det självklart att just Fitness24Seven vågat ta sig an nya marknader och expandera i den takt som Fitness24Seven har gjort.  Fitness 247 Din Bästa GymPartner Mål och Vision

Resan till var Fitness24Seven är idag har minst sagt gått fort – från ett gym i Malmö till att Fitness24Seven idag har gym i 6 länder på 3 kontinenter.

Som den entreprenör och äventyrslystne person som ägaren C.A är, känns det självklart att just Fitness24Seven vågat ta sig an nya marknader och expandera i den takt som Fitness24Seven har gjort.

Fitness 247 Din Bästa GymPartner Mål och Vision 

Din Bästa GymPartner

Fitness24Seven är måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla.

Genom att driva en internationell Fitness-verksamhet, med ambitionen att ständigt utvecklas och expandera, öppnar vi därmed upp dörrarna under alla dygnets timmar och bjuder in till träning.

Gym Göteborg

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.