Bygg Ditt Egna Hemmagym

Bygg Ditt Egna Hemmagym hemma i huset eller lägenheten. Det enda som krävs är en smula fantasi så har du din bästa GymPartner hemma alltid

10 konkreta utrustningstips för ditt hemmagym!

Bygg Ditt Egna Hemmagym

Alla kan faktiskt bygga ett gym hemma i huset eller lägenheten. Det enda som krävs är en smula fantasi och att du ägnar en stund åt att fundera på vad du vill uppnå med din träning.

Gymkort kan vara rätt dyra och vi ägnar överlag alldeles för lite tid till träning. Med ett gym hemma så kan man framförallt spara tid. Träningspass och just transporter till träningspassen är nåt som slukar tid.

Vad är ett hemmagym?

Ja man kan enkelt säga att ett hemmagym är helt beroende av de förutsättningar och utrustning som du lyckas samla på dig för träningen. Har du bara en skivstång och vikter så kan det faktiskt fungera rätt så bra med bara det till en början i ditt hemmagym.

Det gäller att se möjligheterna och inte begränsningarna! På sikt så kan man skaffa både hantlar och kettlebells. Både för att få variationen men även för att kunna köra flera övningar.

Vad ska man då satsa på i ett hemmagym?

Börja enkelt och lär dig basövningar med exempelvis en skivstång, utfallsövningar med kettlebells eller varför inte hantelpressar med hexhantlar.

Jag rekommenderar Bygg Ditt Egna Hemmagym enligt följande:

Träningsbänk – Rak gymbänk eller en ställbar träningsbänk. Ställbara är något dyrare. Satsa på en stabil och bra bänk istället för en billig och ranglig.

Skivstångsställning – Perfekt när du ska bänka eller köra knäböj!

Internationell skivstång – Köp en bra stång men det behöver ej vara en stång i 5000 kronorsklassen. Välj en stång som passar det du gillar att hålla på med.

Bumpervikter – Bumpervikter är hållbara. Om du ska istället ska göra utfall så köp vikter som du kan greppa enkelt med händerna.

Skivstångslås – Det är lätt att missa en sån enkel säkerhetsdetalj.

Ett måste i gymmet! Gymgolv – Bra gymgolv skapar en bra känsla och dämpar effektivt smällar från vikterna. Du kanske slipper klagomål från grannarna med!

Chinsräcke – Kör du vanliga chins så funkar det med ett som har röret rätt nära väggen. Kör du däremot Muscle -ups så bör du vara ca 1 meter från väggen.

Tunn gymmatta - Kör du mycket sit-ups så kan det vara skönt med en matta speciellt för det.

Kettlebells – Klassisk träningsredskap. Kör kettlebellsvingar eller varför inte utfallsgång.

Hexhantlar – Smidiga hantlar som inte rullar iväg när du lägger de på golvet. Slutsats Behöver det vara dyrt och komplicerat att börja träna hemma? Svaret på det är nej!

Precis som med mycket annat så är det bra att sätta upp delmål och slutmål. Du kan alltid börja med att köpa lite åt gången och sen förbättra hemmagymmet med tiden. Allt eftersom plånboken tillåter.

Finansiering av Hemmagym-Hög gymkvalitet GrandMaster PRO för Högintensiva Träningsprogram

GrandMaster PRO

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.
Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.
Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

Leasing av Hemmagym-Hög gymkvalitet GrandMaster PRO för Högintensiva Träningsprogram är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.
Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.
Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Hemmagym i Proffskvalité för Högintensiva Träningsprogram används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.
Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.