Impulse DAP-Dual Adjustable Pulley-2

Impulse DAP-Dual Adjustable Pulley-2. Till Nytt sänkt pris 29 500 kr exm. Detta är ett prisvärt kompakt kryssdrag i hög gymkvalite fr. GymPartner i Mölndal

Impulse DAP-Dual Adjustable Pulley-2 Till Nytt sänkt pris är ett kompakt kryssdrag i mycket kraftig konstruktion som fungerar utmärkt på gym och större träningsanläggningar.

linhjul av aluminium garanterar lång livslängd. Viktpaket: 2×100 kg och varje viktmagasin som består av 5 kg’s viktplattor och totalt 20 plattor på varje sida. Enkel höjdjustering med en hand. DAP-Dual Adjustable Pulley-2 med nytt sänkt pris 29 500 kr exm.

Kompakt kryssdrag i hög gymkvalite

Impulse Dual Adjustable Pulley-2 -Till Nytt sänkt pris 29 500 kr exm. detta är ett prisvärt kompakt kryssdrag i hög gymkvalite. Ett gediget viktmagasin på hela 100kg per sida gör att även de mer avancerade kan få sig en riktig utmaning här.

Linhjulen är i aluminium och trissorna kan enkelt justeras med en hand. Detta ihop med en inbyggd chinsstång och ett lågt pris gör detta kryssdrag till ett mycket gott köp för det seriösa gymmet, företagsgymmet, eller det mindre hemmagymmet.

Impulse DAP-Dual Adjustable Pulley med sänkt pris 29 500 kr exm.

Impulse DAP-Dual Adjustable Pulley-2 -Till Nytt sänkt pris 29 500 kr exm.

- Bredd: 178 cm
– Höjd: 230 cm
– Djup: 120 cm
– Viktmagasin: 20x5kg/sida
– Linhjul av aluminium

Ett mycket stabilt och prisvärt kompakt kryssdrag som ger otaliga träningsmöjligheter på en väldigt kompakt yta.

Ställbart startläge och Hävräcke Hållare för diverse handtag

Produktsida DAP

Pectoralis Major aktiveras av DAP Cable Crossover

Den större av de två musklerna. Pectoralis Major har ett gemensamt ursprung på överarmsbenet under axelmuskeln men muskeln har sedan två fästen.

Ett uppe på nyckelbenet och ett andra fäste på bröstbenet ned till revbenen. De två olika fästena gör att muskeln blir som en triangel/solfjäder med muskelfibrer som riktas lite olika beroende på vilket fäste de har.

Genom detta blir Pectoralis Major uppdelad i tre övergripande ”delar”. Den övre som fäster i nyckelbenet med fibrer som går snett uppåt. Den mellersta som fäster rakt in i bröstbenet men fibrer som är mer horisontella. Den undre har fibrer som går snett nedåt eftersom den fäster i nedre delen av bröstbenet och revbenen.

På personer med välutvecklade bröstmuskler och lite underhudsfett syns det tydligt hur de olika muskelfibrerna är olika vinklade när de utför bröstövningar.

De tre delarna av Pectoralis Major

Övre delen har muskelfibrer som går snett uppifrån nyckelbenet ned till armbenet. För att träna dessa bör du därför genomföra övningar som för vikten ifrån ett lågt läge snett upp till ett högt läge.

Enklast uttryck kan man säga att armarna ska ha mer än 90 graders vinkel utifrån kroppen när rörelsen utförs. En bra övning för detta är lutande bänkpress.

Den övre delen av bröstmuskeln ansvarar också för att lyfta armen framför kroppen. Gör därför kabellyft från golvet som för armarna framför kroppen och lyfter vikten snett uppåt.

Har du frågor eller funderingar kring våra bröstmaskiner kan du alltid kontakta vår kunniga Personliga Tränare MaXimus mbrjesson@gmail.com Kolla gärna in våra bröstmaskiner här:

Bröstmaskiner

Finansiering av Impulse DAP-Dual Adjustable Pulley-2

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing av gymutrustning

Leasing av Impulse DAP-Dual Adjustable Pulley-2 är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.