Beskrivning

Crosstrainer 95T Black LifeFitness är en kommersiell Crosstrainer med naturlig & mjuk eliptisk rotation & 50,8 cm steglängd för tuff användning varje dag.

Crosstrainer 95T Black LifeFitness är en kommersiell Crosstrainer med naturlig och mjuk eliptisk rotation och 50,8 cm steglängd som klarar tuff användning varje dag.

Med denna fina Crosstrainer i ditt eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Fit Stride-teknik med 50,8 cm steglängd.

Integrerat läsställ och tillbehörsbricka.

Användaren kan välja mellan 9 olika språk.

Självdriven. Ingen strömkabel.

Två nivåers alfanumerisk LED-konsol.

30 olika program, inklusive klassiska program som backe, slumpvis, manuell och snabbstart, olika intervallprogram och 5 Zone Training+ och Fit test.

Crosstrainer 95T LifeFitness Tekniska specifikationer:

Maskinstorlek (L x B x H):

215cm x 67cm x 163cm

Maskinvikt : 286kg

Max brukarvikt : 160 kg

Serie: Silver Line 95 XI

Används på gym , företag , hemmabruk , passar även för rehab ,

Nypris 97000:- styck

Crosstrainer 95T LifeFitness – en effektiv kaloriförbrännare

Det är en behaglig känsla att träna på en Crosstrainer LifeFitness och du uppnår en verkligt god cardiovaskulär träning och hälsosamma resultat. Konstruktionen av crosstrainern säkerställer att flera muskelgrupper – ben, armar, rygg och mage – aktiveras grundligt.

På det sättet stiger energiförbrukningen och därför är just denna typ av kretsloppsmaskin en mycket effektiv kaloridödare. Men maskinen kräver att du gör en aktiv insats! Pulsen ska stiga och du behöver se till att stånka ordentligt när du tränar.

Varierad träning med Crosstrainer LifeFitness

En stor fördel med att träna på en crosstrainer är att den kontinuerligt tillmötesgår ditt behov och din kapacitet. Desto bättre din form blir, desto mer utmanande träningsprogram kan du välja så att du konstant utmanas och får ut det maximala av din träning. Ska du ta hänsyn till skador när du tränar, är crosstrainern ett riktigt bra val som kretsloppsmaskin. Den ger dig nämligen inga vertikala stötar upp genom lederna. Dina fötter är konstant på pedalerna där de kör runt i en skonsam, elliptisk rörelse.

Läs mer om våra begagnade Crosstrainers här Crosstrainers

Läs om våra nya Crosstrainers här Nya Crosstrainers

Kontakta Gym & Motionskonsulter fråga oss om Crosstrainer LifeFitness

Marknad Försäljning Max:mbrjesson@gmail.com0763-93 30 57

Dan Hamlet (Lagerchef)Mölndal – Kungsbacka070-8789400

Ring oss för mer info eller personlig visning av Crosstrainer LifeFitness

Mobil: 0763933057

Leverans samt finansiering av Crosstrainer 95T Black LifeFitness kan ordnas!

Välkommen till Sveriges Största Secondhand för kompletta begagnade Gym!