Beskrivning

Hantlar Vinyl 2x5kg Àr hantlar klÀdda i Vinyl 2x5kg som Àr mycket mer slitstarkt Àn gummi. Finns hos pÄ GymPartner Mölndal

Hantlar Vinyl 2x5kg Àr hantlar klÀdda i Vinyl 2x5kg som Àr mycket mer slitstarkt Àn gummi.

Hantlar Vinyl 2x5kg

Köp nya eller begagnade Hantlar & StÀll hos GymPartner Sweden. Hantlar Àr ett av de gymredskapen som i princip kan anvÀndas till att trÀna alla muskler i hela kroppen, om man bara har tillrÀckligt med fantasi eller kunskap om övningar.

Hanteln kan anvÀndas i isolerade övningar sÄ som bicepscurl, men Àven som extra tyngd i övningar sÄ som utfall. Med ett smidigt grepp och en mÀngd olika tyngder Àr det enkelt att progressivt göra trÀningen allt tyngre.

Det finns idag framförallt tre olika modeller av hantlar pÄ gymmarknaden och hÀr tÀnkte vi gÄ igenom dessa tre olika modeller och prata lite om för och nackdelar.

Fasta Hantlar i gummi, gjutjÀrn & Hantlar Vinyl 2x5kg :

Den klassiska hanteln. Kromat handtag och tvÄ Àndpartier med vikt. Kommer i fasta vikter och Àr de som vi oftast ser pÄ gym.

De kostar lite mer Àn de tvÄ ovanstÄende alternativen men nÀr kommer till enkelhet Àr dessa givetvis överlÀgsna dÄ inga viktjusteringar behöver göras, och de tÄl oftast att slÀppas lite i golvet om man har ett bra gymgolv.

Det gör att man efter ett riktigt gediget bröstset inte alltid behöver lÀgga ner hanteln utan ibland Àr det faktiskt okej att slÀppa om man Àr utmattad.

Effektiv trÀning med Hantlar Vinyl

BÄde i gymmet och hemmagymmet Àr hantlar det ultimata grundlÀggande redskapet för styrketrÀning. Har man ett par hantlar kan man trÀna hela kroppen och det det finns i princip obegrÀnsat antal variationer pÄ övningar.

Gör man styrketrÀning pÄ rÀtt sÀtt fÄr man ett snabbt resultat och har man bara ett par hantlar och bra övningar Àr det enkelt att komma igÄng med sin trÀning. Att anvÀnda vikter gör sÄ att man förbrÀnner kalorier och fÄr större muskler.

Det gÄr exempelvis att trÀna ben, armar, axlar och bÄl med hjÀlp av hantlar. Hantlar gÄr aldrig ur tiden Eftersom man kan trÀna pÄ sÄ mÄnga olika sÀtt med hantlar Àr det en vÀl vÀrd investering att köpa ett hantelset.

Majoriteten av övningar med hantel krÀver att man har tvÄ stycken och i ett set fÄr man flera par med olika vikter. Det gör att man kan anpassa vikterna man anvÀnder efter de övningar man gör samt att man enkelt kan öka viktmotstÄndet nÀr man blir starkare.

Det behövs inte sÀrskilt stor plats för hanteltrÀning och dÀrför kan de flesta sÀtta upp en trÀningsplats hemma.

Behöver du finansiering av Hantlar Vinyl?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen 

24 mÄn rÀntefri avbetalning för privatpersoner

Begagnade & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i vÀrldsklass.

VĂ€lkommen!