Beskrivning

Hantlar Vinyl 2x5kg är hantlar klädda i Vinyl 2x5kg som är mycket mer slitstarkt än gummi. Finns hos på GymPartner Mölndal

Hantlar Vinyl 2x5kg är hantlar klädda i Vinyl 2x5kg som är mycket mer slitstarkt än gummi.

Hantlar Vinyl 2x5kg

Köp nya eller begagnade Hantlar & Ställ hos GymPartner Sweden. Hantlar är ett av de gymredskapen som i princip kan användas till att träna alla muskler i hela kroppen, om man bara har tillräckligt med fantasi eller kunskap om övningar.

Hanteln kan användas i isolerade övningar så som bicepscurl, men även som extra tyngd i övningar så som utfall. Med ett smidigt grepp och en mängd olika tyngder är det enkelt att progressivt göra träningen allt tyngre.

Det finns idag framförallt tre olika modeller av hantlar på gymmarknaden och här tänkte vi gå igenom dessa tre olika modeller och prata lite om för och nackdelar.

Fasta Hantlar i gummi, gjutjärn & Hantlar Vinyl 2x5kg :

Den klassiska hanteln. Kromat handtag och två ändpartier med vikt. Kommer i fasta vikter och är de som vi oftast ser på gym.

De kostar lite mer än de två ovanstående alternativen men när kommer till enkelhet är dessa givetvis överlägsna då inga viktjusteringar behöver göras, och de tål oftast att släppas lite i golvet om man har ett bra gymgolv.

Det gör att man efter ett riktigt gediget bröstset inte alltid behöver lägga ner hanteln utan ibland är det faktiskt okej att släppa om man är utmattad.

Effektiv träning med Hantlar Vinyl

Både i gymmet och hemmagymmet är hantlar det ultimata grundläggande redskapet för styrketräning. Har man ett par hantlar kan man träna hela kroppen och det det finns i princip obegränsat antal variationer på övningar.

Gör man styrketräning på rätt sätt får man ett snabbt resultat och har man bara ett par hantlar och bra övningar är det enkelt att komma igång med sin träning. Att använda vikter gör så att man förbränner kalorier och får större muskler.

Det går exempelvis att träna ben, armar, axlar och bål med hjälp av hantlar. Hantlar går aldrig ur tiden Eftersom man kan träna på så många olika sätt med hantlar är det en väl värd investering att köpa ett hantelset.

Majoriteten av övningar med hantel kräver att man har två stycken och i ett set får man flera par med olika vikter. Det gör att man kan anpassa vikterna man använder efter de övningar man gör samt att man enkelt kan öka viktmotståndet när man blir starkare.

Det behövs inte särskilt stor plats för hantelträning och därför kan de flesta sätta upp en träningsplats hemma.

Behöver du finansiering av Hantlar Vinyl?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen 

24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner

Begagnade & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass.

Välkommen!