Bjud på GymAuktioner.se

Bjud på GymAuktioner.se dygnet runt och bli uppdaterad i realtid. Lägg aktiva bud när du vill lägga en smash eller låt systemet lägga autobud

Innehåll Bjud på GymAuktioner.se 

Bjud på GymAuktioner.se

◼ Så här fungerar det ◼ Auktionsvillkor

Så här fungerar det!

De GymAuktioner säljer på auktion. Bud kan läggas dygnet runt på auktionerna som hålls.

Auktionen avslutas på det klockslag som står angivet.

Auktionen förlängs med cirka tre minuters intervall om någon lägger ett högre bud inom cirka tre minuter från angiven avslutstid.

Tid kvar: 

Den tid som är kvar på auktionen. Auktioner med slutdatum över 24 timmar visas enbart dag + timmar, medan Auktioner med en sluttid under 24timmar, visar timmar + minuter.

När auktionen enbart har 1timma kvar visas, minuter + sekunder. Gilla-markering / Mina -Favoriter: Om du är inloggad så kan du gilla en auktion för att skapa en bevakning på den. När en auktion är bevakad får du relevanta notiser om objektet.

Du kan själva bestämma vad för typ av notiser du vill ha under Inställningar på Mina-Sidor. För att snabbt få upp dina bevakade favoriter finns en snabbåtkomst för detta, denna sida heter  "Mina-Favoriter"

Antal bud:

Antalet bud på auktion visas med en hammarikon + det antal bud som gjorts på. Detta uppdateras automatiskt så fort det kommer ett nytt bud.

Aktuellt bud: Det aktuella budet på auktionen Detta uppdateras automatiskt så fort det kommer ett nytt bud.

Typer av bud

Aktivt bud - Bjud på GymAuktioner.se 

Budet blir det du lägger och är helt manuellt. Bra att använda när du vill lägga in en smash och ta hem budgivningen, men kräver övervakning eftersom andras autobud kan ligga högre än ditt direktbud.

Autobud/Maxbud

Du har möjlighet att lägga ett autobud. Ditt autobud syns inte för de övriga budgivarna. Om två personer lägger samma bud är det första lagda budet som är det vinnande.

Reservationspris -

Reservationspris är det i förväg lägsta pris som uppdragsgivaren har accepterat.

På varje auktion ser du om reservationspriset har uppnåtts eller ej.

Detta syns på det auktuella budet/högsta bud. Är inte reservationspriset uppnått så visas budet med Röd text. Är reservationspriset uppnått visas detta med Grön text.

Auktionsvillkor

Bud är bindande Alla bud som läggs på GymAuktioner är bindande.
Varför har vi denna regel? I och med att man lägger ett bud eller gör ett köp förbinder man sig till att genomföra det. Objektet ska betalas innan utlämning, så länge köpare och GymAuktioner inte kommit överens om annat.
Medlemmar som upprepade gånger inte betalar för vunna auktioner kan komma att få sitt konto avstängt på GymAuktioner.

Ångerrätt

Som budgivare (näringsidkare) hos GymAuktioner har du ingen ångerrätt vid budgivning eller vinnande bud. Alla bud är bindande.

För dig som handlar hos GymAuktioner som konsument gäller följande:

I enlighet med lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler gäller 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa den dag då du som konsument får varan i din besittning.

Om du vill utöva din ångerrätt ska du, utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar, lämna eller sända tillbaka varan. Innan du skickar tillbaka varan behöver du kontakta oss på info@gymauktioner.se för vidare instruktioner kring retur etc.

Du får själv stå för kostnaden för återsändande av varor efter att ha ångrat ditt köp. Återbetalning sker senast inom 14 dagar efter det att du kontaktat GymAuktioner och ångrat ditt köp, dock inte innan varan tagits emot i retur.

En returnerad vara skall vara i samma skick som när du som köpare mottog den, det innebär att den inte får vara modifierad, reparerad eller ha skador som inte fanns då du fick varan i din besittning. 

Hämtning

För att hämta ditt objekt måste din faktura vara registrerad som betald hos GymAuktioner. Innan du hämtar objektet måste tid bokas med uppdragsgivaren.

Du som köpare har ansvar över upphämtning och eventuell nedmontering om inget annat anges.

Frakt

För de objekt som finns på GymAuktioner är frakt möjlig.

För att få fraktpris var god kontakta ansvarig för auktionen för varje enskilt objekt, efter avslutad auktion.

Moms tillkommer*

25% i moms tillkommer på samtliga bud.

Skrivfel, tryckfel, tekniska fel

GymAuktioner reserverar sig mot tryckfel och skrivfel på hemsidan. Vi kan inte garantera att bilder exakt återger objekten som säljs.

GymAuktioner har rätt att avböja försäljning under hela försäljningsprocessen och bortse från bud.

GymAuktioner har också rätt att bestämma om budgivning skall genomföras på nytt på grund av tekniska problem, felskrivningar eller andra anledningar.

GymAuktioner tar ej ansvar för skada, följdskador eller kostnader som kan åsamkas budgivare eller budgivarens uppdragsgivare med anledning av ovanstående eller om bud ej har registrerats, fel på nättrafik, dator mm.

Bjud på GymAuktioner.se dygnet runt och bli uppdaterad i realtid. Lägg aktiva bud när du vill lägga en smash eller låt systemet lägga autobud...

Populärast just nu på GymAuktioner

  1. Crosstrainer Indoor Walking2

  2. Bodypump-set

  3. Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

  4. Concept Rodd modell DPM5 Svart

  5. Crosstrainer 95T Black LifeFitness

  6. Hantlar Vinyl 2x5kg

Kompletta Gym köper du bäst hos GymPartner Sweden

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

martin maximus börjesson - GymPartner

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu