25 juni, 2020 / blogg
GymPartner Sweden på Reco.se

GymPartner Sweden på Reco.se

GymPartner Sweden på RECO.se Välkommen till GymPartner Sweden!

GymPartner Sweden på Reco

Är det dags att uppdatera ditt gym, hemmagym, företagsgym med nya maskiner och redskap i hög kvalitet? Vi på GymPartner Sweden har varit Grossist i gymbranschen sedan 1983 och vårt fokus ligger främst på att sälja kompletta begagnade Gym, Löpband, Crosstrainers, Spinningscyklar och Motionscyklar. Vi har därav lång erfarenhet inom branschen både som gymägare såväl som grossist och försäljning av ny och begagnad gymutrustning i högsta kvalitet. Läs omdömen om oss på GymPartner Sweden på Reco.se

Hos oss på GymPartner Sweden får du även 6 månaders reservdelsgaranti på all begagnad utrustning och kan välja på produkter från märken i världklass som Technogym, Precor, Startrac, Life Fitness, Cybex och många fler.

Är du nyfiken på vad mer vi har att erbjuda så är du varmt välkommen att besöka vår nya lagerbutik på Nämndemansgatan 17 där vi tagit över Papyrus fd. Lager i Mölndal.

Reco Om GymPartner Sweden

4.3 i betyg av 8 omdömen
”Enkelt att göra affärer med! Kan rekommendera!”
Marcus R
”Martin är riktigt proffsig, ordnar fram den utrustning man är ute efter till riktigt konkurrensmässiga priser…”
Anders N

”Om jag förstår det rätt så riktar sig GymPartner Sweden sig främst mot stora aktörer då dom säljer kompletta begagnade gym, men det går även att köpa som privat person.Personligen har jag köpt ett enormt bra och funktionellt Bodypump set till ett jätte bra pris av den trevliga personal från GymPartner. En stark rekommendation från mig! ”

Oliver S
”Gympartner är ett företag med ett stort utbud av både begagnat och nytt vad gäller gymredskap. Jag själv var på jakt efter ett hemmagym och fick ett otroligt erbjudande här på Gympartner. Mycket fina grejer till mycket bra pris, skulle rekommendera flera gånger om..”
GUSTAV V
”Tycker styrkan hos Gympartner är att det finns hela maskinparker av begagnat eller möjlighet att köpa nytt, men tror starkt på ”återvinning” av gymutrustning. 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner är också en bra ”säkerhet” så att det snabbt gå att laga så maskinerna ej står stilla..”
ÅSA Z
”Vi på Vänersborgs rehabteam köper vår gymutrustning från GymPartner och det tänker vi fortsätta med. Tack till Martin och medarbetare för snabba leveranser och utmärkt utrustning! GymPartner Sweden på Reco.se
Jari och Iren på Vänersborgs rehabteam”
Jari M

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

%d bloggare gillar detta: