Löpband Life Fitness 95T

Vi har valt att endast sälja Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac.

Löpband LifeFitness 95T CPO är från den nya banbrytande Elevation-serien av Cardioutrustning från Life Fitness & är nyskapande och sofistikerad utformning som ger användarna inspiration, motivation och utmaningar.

Vi har valt att endast sälja Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac.

Löpband Life Fitness 95T

Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet

 • Varumärke - Life Fitnes

 • Skick - Begagnat

 • Vikt (kg) - 200

 • Höjd (cm) - 158

 • Bredd (cm) - 94

 • Längd (cm) - 203

Löpband Life Fitness 95T. -Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet. Varumärke - Life Fitness Skick - Begagnat Vikt (kg) - 200 Höjd (cm) - 158 Bredd (cm) - 94 Längd (cm) - 203
Allt kring begagnat Löpband Life Fitness 95T är designat för att leverera den ultimata intensiva träningen. Löpbandet har DX3 bälte och FlexDeck System, integrerad iPod och USB-kompatibilitet

Den integrerade 7 ”LCD Inspire ™ Console leverar touch-screen åtkomst till iPod musik / videolistor, och använder USB-anslutning. Detta för att upprätta, anpassa och spåra träning, håller användarna engagerade med den inbyggda Virtual Trainer.

Detta ger användarna möjlighet att visualisera träningens framsteg med Workout Landscape ™ perspektiv.
Med 41 olika övningar, inklusive intervall, anpassad, Heart Rate Zone utbildning + ™, och Goal träning, samt talrika fitness-test, alla tillgängliga på (13) språk.

Besiktning av Servicetekniker

Viktigast av allt är att servicetekniker kontrollerar och underhåller varje begagnat Löpband som vi efter godkännande tryggt kan sälja med 6 månaders reservdelsgaranti.

Löpbandsmotor

På de mindre löpbanden är har motorn endast 2 HK ( Hästkrafter) eller mindre, medan ett företagsband ofta ligger runt 3 HK, och kommersiella band börjar runt 4-5 HK.
Med en kraftigare motor i löpbandet ger en stadigare rörelse och gör att löpbandet orkar dras runt utan “stopp” även om en tyngre person springer på löpbandet, medan en klenare motor kan ha problem att dra runt löpmattan, samt komma upp i en högre hastighet.

Mindre löpband klarar inte tyngre personers vikt om de väger över 90 kg.

Läs om Maximus Gym & Unika Träningsmetoder 

High Intensity Training är en styrketräningsmetod som du kan hitta begagnad gymutrustning till 

 

Läs om Maximus Gym & Unika Träningsmetoder  High Intensity Training är en styrketräningsmetod Begagnad Gymutrustning  Gymutrustning Begagnad Andra populära artiklar hos GymPartner är följande: SAS Ungdom Secondhand Mölndal Markiz Tainton MM Sports Malmö Crosstrainer

Andra populära artiklar hos GymPartner är följande:

SAS Ungdom

Secondhand Mölndal

Markiz Tainton

MM Sports Malmö

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life FitnessPrecorStartrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu 


Våra Löpband i hög gymkvalitet & träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner och som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym

 • Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt Kompletta Gym, samt 1000-tals begagnade löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

 • På sista tiden har det blivit många Löpband i kommersiell kvalitet sålda till Bostadsrättsföreningar och kvalitetsmedvetna Villaägare.

SEX OLIKA LÖPBAND som kan leasas genom GymPartner Finance

Kolla våra Cardiomaskiner 2023