Konkursauktioner på Gymauktioner.se

Konkursauktioner på Gymauktioner.se med kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Spinningcyklar

Konkursauktioner på Gymauktioner.se och här nedan listas auktionshus och liknande aktörer som kan vara av intresse. Vissa av dessa säljer innehållet från konkursbon i de fall konkursförvaltaren inte hittat någon köpare.

Konkursauktioner på Gymauktioner.se

Konkursauktioner på Gymauktioner.se och här nedan listas auktionshus och liknande aktörer som kan vara av intresse. Vissa av dessa säljer innehållet från konkursbon i de fall konkursförvaltaren inte hittat någon köpare.

Till skillnad från att göra affärer direkt med en konkursförvaltare lockar den här typen av auktioner fler budgivare och många dras med i budgivningshysterin vilket gör det svårare att hitta lönsamma affärslägen.
Oftast stannar slutpriserna runt marknadsvärdet. Vid auktionsaffärer är det viktig att ta höjd för slagavgifter, inropsavgifter, moms, frakter, risker, dolda fel och annat som kan påverka vinstmarginalerna.

KRONOFOGDEN

Det är hos Kronofogden du hamnar om du inte kan betala för dig, eller snarare dina tillgångar hamnar där. Här auktioneras allt från fordon till fastigheter ut.
Under kategorin lösöre huserar en salig röra av allahanda värdesaker. Ett tips är att hålla utkik under anbudsauktioner, där går det nämligen att göra fina affärer om man har turen på sin sida.
Du lämnar ditt bud endera via post eller e-post, och högstbjudande vinner. Under den sektionen kan riktiga skambud gå under radarn och vinna.

- Fastigheter & Bostadsrätter

- Kommersiella fastigheter

- Lösöre & Fordon 

- Slagauktion/Anbud

- Lösöre & Fordon

- Nätauktion

KLARAVIK

Här hittar du objekt från bygg-, entreprenad-, och industrisektorn. Främst listas maskiner, verktyg och bruksfordon.
- Konkurser
- Varulager & Överskott

KVD PRO

Här listas tunga fordon, entreprenadmaskiner, skogs och lantbruksmaskiner

ÖVRIGA

Auktionet - Entreprenadmaskiner Netauktion
​PN-Trading - Fordon & Entreprenad

KONST & DESIGN

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.  Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,  Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.   Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.   Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.
Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Finansiering av Konkursauktioner på Gymauktioner.se

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Samt KRONOFOGDEN Exekutiva GymAuktioner.

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
Samt KRONOFOGDEN Exekutiva GymAuktioner.
Våra tjänster omfattar bl a. Hyra Leasing Säljfinansiering Avbetalning Samt administration och hantering av risker och tillgångar.
Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartner Träningsutrustning

Träningsutrustning

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.