Million Dollar Listing New-York

The Million Dollar Listing New-York -er Fredrik Eklund i sin sköna bok om "Sälj" berättar han på ett humoristiskt, insiktsfullt & varmhjärtat sätt om hur..

Boktipset av MaXimus som älskar Million Dollar Listing New-York.

Vill du bli peppad på att sälja och att tro på din egen förmåga att sälja och att du ska våga sticka ut i mängden så rekommenderar jag dig att läsa eller lyssna på boken "Sälj" som handlar om Fredrik Eklund fastighetskillen som ALLA har olika uppfattningar om., även jag men tji fick jag, killen har massor av insikter och sköna knep och "pepp" som han delar med sig av i denna bok.

Million Dollar Listing New-York

Fredrik Eklund har gjort sig ett namn som fastighetsmäklaren MEGA­-kändisarna vänder sig till när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad.

Under sitt första år som mäklare sålde han fastigheter för 50 miljoner dollar och blev utsedd till Årets nykomling.

Fredrik Eklund har med andra ord en gedigen kunskap om hur man säljer och tjänar stora pengar.

Han har flitigt delat med sig av sina kunskaper på sociala medier, i tidningar och tv-program, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York, som renderat honom fans i över 113 länder världen över.

Million Dollar Listing New-York är inget utan Fredrik Eklund

Freddan berättar på ett humoristiskt, insiktsfullt och varmhjärtat sätt om hur han uppnått sina drömmar och hur DU kan göra detsamma. Boken ger råd om allt från träning och klädsel till hur du får dina kunder att verkligen gilla och lita på dig.

Alldeles oavsett du har titeln försäljare eller inte är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag.

Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att övertala femåringen att det är läggdags, eller att få partnern att vilja åka till just ditt dröm-resemål på semestern. Allt handlar om samma sak.

Boken om att "Sälja sig själv" som man är & "Inte som man vill Vara"

Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst! Fredrik Eklund, född i Stockholm 1977, kom till New York 2002 utan pengar, jobb och bostad.

Genom sitt makalösa driv och framåtanda lyckades Fredrik efter en kurs i fastighetsmäkleri bli en toppsäljare redan det första året som mäklare.

Han har vid det här laget sålt fastigheter för över två miljarder dollar. Och köparna är megastjärnor som Jennifer Lopez, Daniel Craig, Cameron Diaz med flera.

År 2009 grundade Fredrik Eklund sitt eget företag i fastighetsmäklarbranschen, Eklund Stockholm New York AB, med kontor i Stockholm, Oslo och London.

Jag rekommenderar denna bok till alla som vill lyckas med sitt företagande och få det rätta sk. "Mindsettet" och gå "ALL-IN"

Om du skickar din mejladress till mig på [email protected] så får du boken "SÄLJ" digitalt tillbaka

Jag gärna skickar boken över STORYTEL till DIG om du vill så lyssnar du gratis på 9 timmars sköna historier och insikter av  Fredrik Eklund The Million Dollar Listing New-York -er 

Fredrik kan sälja och jag, MaXimus kan hjälpa Dig starta gym

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg