Installation av gymutrustning

Vid Installation av gymutrustning är viktigt att gymutrustningen installeras korrekt för att säkerställa problemfri användning i lång tid. Våra installatörer

Vid Installation av gymutrustning hjälper vi dig hela vägen! Vi ser till att din gymutrustning levereras och installeras i dina lokaler.

 • Det är viktigt att gymutrustningen installeras korrekt för att säkerställa problemfri användning i lång tid. Våra installatörer har lång erfarenhet.-Snart 40 år

Installation av gymutrustning

Vid Installation av gymutrustning hjälper vi dig hela vägen! Vi ser till att din gymutrustning levereras och installeras i dina lokaler. Det är viktigt att gymutrustningen installeras korrekt för att säkerställa problemfri användning i lång tid. Våra installatörer har lång erfarenhet.-Snart 40 år

Det är viktigt att gymutrustningen installeras korrekt för att säkerställa problemfri användning under lång tid Våra installatörer har erfarenhet av installation av träningsutrustning vilket ger dig som kund trygghet i att handla ditt kompletta gym av GymPartner. Enligt överenskommelse med dig som kund offererar vi ofta utrustningen inkl. leverans, inbärning, genomgång och bortforsling av emballage. Träningsutrustningen är ofta skrymmande och väger mycket så det är viktigt att säkerställa korrekt leverans och leveransmottagande.

Det är viktigt att gymutrustningen installeras korrekt för att säkerställa problemfri användning under lång tid

 • Våra installatörer har erfarenhet av installation av träningsutrustning vilket ger dig som kund trygghet i att handla ditt kompletta gym av GymPartner.

 • Enligt överenskommelse med dig som kund offererar vi ofta utrustningen inkl. leverans, inbärning, genomgång och bortforsling av emballage.

 • Träningsutrustningen är ofta skrymmande och väger mycket så det är viktigt att säkerställa korrekt leverans och leveransmottagande.

 • Bara ett löpband kan väga över 150 kg så det kräver planering för att ge smidig leverans.

 • Har du frågor om installation / montering av gymutrustning?

 • Skicka din fråga till: danhamlet@hotmail.se

 • Vid Installation av gymutrustning är viktigt att gymutrustningen installeras korrekt för att säkerställa problemfri användning i lång tid.

 • Våra installatörer har lång erfarenhet.-Snart 40 år

TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB Vår garanti vid köp av kompletta gym med lägstaprisgaranti innebär att om någon annan gymleverantör erbjuder er ett lägre pris för gymutrustning i samma varumärke så sänker vi vårt pris till 5 % under vår konkurrent.

TRANSPORT OCH INSTALLATION AV UTRUSTNING FÖR WELLNESS, FITNESS OCH REHAB

 • Vår garanti vid köp av kompletta gym med lägstaprisgaranti innebär att om någon annan gymleverantör erbjuder er ett lägre pris för gymutrustning i samma varumärke så sänker vi vårt pris till 5 % under vår konkurrent.

 • Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

 • Våra Gym & Motionskonsulter som säljer BEGAGNAD GYMUTRUSTNING till salu finns snart i hela Sverige

Motionskonsulter

BEGAGNAD GYMUTRUSTNING till salu

Populärast just nu: 

År 2020 kommer antalet personer som är 60 år eller äldre att passera en miljard

Populärt

 1. Gymmaskiner

 2. Skierg concept 2

 3. Concept 2 roddmaskin

 4. Vikter skivstång

 5. Cable crossover

 6. Dipsställning

 7. Gymgolv

 8. Skivstång 20 kg

 9. Rusta kettlebell

 10. Träningsgolv

GymPartner Träningsutrustning AB 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.  

Andra köpte till dessa produkter

 1. Skivstångsställning

 2. bumpervikter

 3. Skivstång med vikter

 4. Internationell Skivstång

 5. skivstångsset

 6. viktställ

 7. Skivstänger

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu 

GymPartner Träningsutrustning AB  Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,  Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.   Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.   Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket