Spinningcykel Supreme BodyBike Mölndal

Spinningcykel Supreme BodyBike Mölndal Grey/Black -är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln.

Spinningcykel Supreme BodyBike Mölndal Grey/Black- är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln.

Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus.

Spinningcykel Supreme BodyBike Mölndal

Spinningcykel Supreme BodyBike Mölndal Grey/Black- är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet. Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador. Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion. Smält inte ihop med bakgrunden utan visa att du finns. Gör lite väsen av dig. Var annorlunda. Du kan börja med att välja en färg på din BodyBike Supreme-cykel som matchar din klubb, och lägga till ett tryck på sidan. Skapa en särskild design och gör cykeln till ensam i sitt slag, eller välj din klubblogotyp.

Spinningcykel Supreme Body Bike Mölndal Grey/Black- är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet

 • Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador.

 • Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion.

 • Smält inte ihop med bakgrunden utan visa att du finns. Gör lite väsen av dig.

 • Var annorlunda. Du kan börja med att välja en färg på din BodyBike Supreme-cykel som matchar din klubb, och lägga till ett tryck på sidan.

 • Skapa en särskild design och gör cykeln till ensam i sitt slag, eller välj din klubblogotyp.

Spinningcykel Supreme BodyBike fakta

 1. Längd: 105 cm

 2. Bredd: 60 cm

 3. Höjd: 100 cm

Martin Maximus Börjesson: En Gymbranschpionjär med Fyra Decenniers Erfarenhet

Martin Maximus Börjesson, en framstående företagare och gymbranschpionjär med över fyra decenniers erfarenhet, är en kraft att räkna med bakom GymPartner Träningsutrustning och den innovativa träningsmetoden MEGA-Force.

Genom passion, engagemang och en önskan att skapa enastående träningsupplevelser har han väglett utvecklingen av denna banbrytande träningsmetod.

Med en djup förståelse för träningsvetenskap och styrketräningens potential har Martin Maximus Börjesson satt sin prägel på MEGA-Force och dess unika träningsupplägg.

MEGA-Force: En Nyckel till Exceptionell Träning

Martin Maximus har med sitt breda kunnande och mångåriga erfarenhet format MEGA-Force till en träningsmetod som utmanar normerna.

Med en tydlig vision om att främja hälsa och välbefinnande har MEGA-Force tagits fram med omsorgsfulla strategier och insikter.

Genom att kombinera vetenskapliga principer med praktisk tillämpning har Martin Maximus Börjesson skapat en plattform som gör det möjligt för individer att maximera sina träningsresultat och nå sina mål på ett effektivt och hållbart sätt.

Spinningcykel Supreme Body Bike: Kvalitet och Prestanda i Harmoni

När det kommer till träningsutrustning är Spinningcykel Supreme Bodybike ett uttryck för Martin Maximus långvariga engagemang inom gymbranschen.

Dessa högkvalitativa spinningcyklar och träningsredskap har valts ut med noggrannhet, baserat på deras hållbarhet, driftsäkerhet och känsla.

Som en individ har han som har präglat gymvärlden sedan 1979, när han startade sitt första gym, har Maximus en unik förmåga att identifiera och välja ut utrustning som verkligen lever upp till de krav och förväntningar som kvalitetsmedvetna individer och gymägare söker.

Friheten i Spinningcykeln: Träna När Som Helst

Med en Spinningcykel från Supreme Body Bike öppnar sig möjligheten till träning när det passar dig bäst. Denna träningsmetod ger dig friheten att träna oavsett tid på dygnet, utan att vara beroende av väder eller vind.

Genom att använda en Spinningcykel kan du uppnå snabba och effektiva träningspass som ger dig resultat, samtidigt som du njuter av bekvämligheten att vara i din egen träningsmiljö.

Martin Maximus Börjesson, med sin omfattande erfarenhet och passion för träning, har format enastående träningsupplevelser genom GymPartner Träningsutrustning och MEGA-Force-metoden.

Nordens Största Gymleverantör av Begagnat

Från lagerbutiken i Mölndal säljer vi:

Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Danska Body Bike, Amerikanska Schwinn, Amerikanska LifeCycle & GrandMaster.

Hos GymPartner kan du välja mellan många olika slags Spinningcyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnade läs här.

Vi säljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa.

Spinningcykel Supreme Body Bike Denna passar lika bra hemma som på gymmet och GymPartner Sweden har också många olika typer av Spinningcyklar för varje behov. Spinningcykeln är en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Spinningcykeln är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående där hemma. Med en Spinningcykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind. Stort urval Se vårt urval av cyklar nedan och tillfoga ev. produkterna för jämförelse – för att enkelt kunna jämföra funktionaliteten hos de olika modellerna.

Spinningcykel Supreme Body Bike

Denna passar lika bra hemma som på gymmet och GymPartner har också många olika typer av Spinningcyklar för varje behov

 • Spinningcykeln är en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Spinningcykeln är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående där hemma.

 • Med en Spinningcykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind.

Stort urval av Spinningcyklar hos GymPartner

Se vårt urval av cyklar nedan och tillfoga ev. produkterna för jämförelse – för att enkelt kunna jämföra funktionaliteten hos de olika modellerna.

Vi ger också gärna råd kring vilken typ av cykel som är den helt riktiga investeringen för dina behov.

Köp:

Spinningcykel Supreme BodyBike Grey/Black-Sänktpris 9,900kr läs här
Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 329 kr ink.moms per månad

Köp Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black 9,900kr läs här
Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 329 kr ink.moms per månad

Köp Spinningcykel Carbon Blue Schwinn Demoex. 14,500kr läs mer
Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 595 kr ink.moms per månad

Stort urval av Supreme Body Bike Spinningcyklar hos GymPartner

Finansiering av Spinningcykel Mölndal

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Svea ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang

 • Hos Svea Ekonomi kan du köpa på avbetalning utan ränta som privatperson. Upptill 24 månaders avbetalning utan ränta.

 • Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Spinningcykel BodyBike Mölndal är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

 • Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

 • Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

 • Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av BodyBike Spinningcykel används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

 • Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

GymPartner Finance 

Finansiering av Spinningcykel Mölndal GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Svea ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Hos Svea Ekonomi kan du köpa på avbetalning utan ränta som privatperson. Upptill 24 månaders avbetalning utan ränta. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Leasing Leasing av Spinningcykel BodyBike Mölndal är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

GymPartner på Google 

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre  

Spinningcykel Supreme Body Bike - Denna passar lika bra hemma som på gymmet och GymPartner har också många olika typer av Spinningcyklar för varje behov

Motionscykel - Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden.

I am a fan of gym, business, and design.

More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me