Friskis & Svettis Nya Gym i Skara

Hitta din träningslust hos Friskis & Svettis Nya Gym i Skara. F&S öppnar nytt Gym och anläggningen består av ett fullutrustat gym+ mycket mer

Friskis & Svettis Nya Gym i Skara som består av ett fullutrustat gym med maskiner, fria viktar och en cardioavdelning.

All den nya utrustningen kommer från Eurosport Fitness och den erfarna gymleverantören Martin Tillström.

Friskis & Svettis Nya Gym i Skara erbjuder dig

Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla! Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra pass. I vår gruppträningshall och spinningsalen finns plats för många härliga träningsupplevelser.

Spana in träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch.

Ta med eget hänglås om du vill låsa in dina kläder. Gratis parkering alldeles utanför lokalen. Varmt välkommen!

Friskis & Svettis Nya Gym i Skara

Friskis i Skara bildades 1990 och har över 25 års erfarenhet av träning. Av rolig träning som ger rörelseglädje och träningslust. Detta kryddar vi sedan med kvalitet, lättillgänglighet, både spets och bredd för elittränad eller nybörjare och massor av härlig musik.

Vi har närmare 60 engagerade funktionärer - ledare, värdar och instruktörer som alla engagerar sig på sin fritid på Friskis för att det är så himla kul. Det märks! Hos oss finns något för alla. Nybörjare, vältränad, ung eller gammal.

Friskis & Svettis Nya Gym drivs av nybildad förening

Nya IF Friskis&Svettis i Skara

Föreningen bildades 2020. Föreningen leds av en interimstyrelse och en verksamhetsledning som ansvarar för den dagliga verksamheten. Vi är närmare 60 ledare, värdar och andra funktionärer som alla jobbar ideellt i föreningen.

Har du en fråga?

Här kan du söka efter information, ställa frågor, rapportera problem, berömma oss eller hjälpa oss med förslag och idéer! Vill du prata med ordföranden, vill du prata med ledaransvarig eller vill du hyra lokalen? Du är kanske nyfiken på hur det är att vara funktionär eller ledare? Våra receptionister hjälper dig med alla dina frågor!

Friskis&Svettis Skara Smedtorpsgatan 1 532 30 Skara

Reception

Anette eller någon av våra receptionsvärdar träffar du i receptionen under våra öppettider.

Kontakta receptionen  e-posta till receptionen. https://www.friskissvettis.se/Skara/Kontakt

Finansiering av Komplett Life Fitness Gym