Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc

Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc är nya & billiga hos Gympartner i Mölndal Eleikos Viktpaket för Styrkelyft 307,50Kg är kalibrerade viktskivor..

Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc är Eleikos Viktpaket för Styrkelyft 307,50Kg är kalibrerade viktskivor i metall för styrkelyft. En elegant och pålitlig viktskiva för såväl tävling som träning.

Olympisk färgkodning och unik Eleiko Powerlifting-palett. Den tunna designen tillåter en last på över 700 kg på en Eleiko styrkelyftstång!

Eleiko Competition-Disc 307,50Kg Nya Viktskivor

GymPartner säljer  20 st nya IPF Powerliftning Competition discs Eleiko 307,5kg 8 st 25 kg Röda 2 st av varje 10kg, 15kg, 20kg Nypris 24.000 kr Säljes för 11 500 kr ink.moms

Eleiko IPF-Powerlifting 307,50Kg Nya Viktskivor

Små viktskivor i metall, perfekta för rehab och små vikthöjningar. Viktskivorna är kalibrerade och framtagna för styrkelyft. En elegant och pålitlig viktskiva för såväl tävling som träning. 2 st av varje 1,25kg , 2,5kg , 5kg
När Eleiko-skivstången först introducerades 1963, förbluffande den hela tyngdlyftningsvärlden – en skivstång som kunde hålla en hel tävling utan att böjas eller gå av!
Ingen hade tidigare skådat dess like… Sedan dess har Eleikos varumärke satt en ny standard som har revolutionerat hela tyngdlyftningsvärlden.
Stora ord kan tyckas, men efter tusentals framgångsrika mästerskap och hela 1000 världsrekord, har Eleikos varumärke visat vad det går för!

Behöver du finansiering av Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
Vi är specialist på finansiering av produkter som Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.
GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym
Detta är ett unikt tillfälle för Gympartner Sweden att kunna sälja och leverera så här är gammal gymutrustning i detta fina skick. Utrustningen ser knapps använd ut.
Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.
Investera tryggt i Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym med priser som grundar sig på vår hemsida & de stora gymleverantörenas hemsidors begagnatpriser, där vi har otroligt lägre priser även styckvis.

Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym

Köp Begagnad Gym- och Träningsutrustning och Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.
GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.
Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.