Gymutrustning & Kompletta Gym

Välkommen till GymPartner Sweden, marknadens bästa gymleverantör av Gymutrustning & Kompletta Gym. Hög service och lång erfarenhet!

Välkommen till GymPartner Sweden, marknadens bästa gymleverantör av Gymutrustning & Kompletta Gym. Hög service och lång erfarenhet!

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Gymutrustning & Kompletta Gym

Hos oss på GymPartner Sweden kan du leasa ett komplett gym med all utrustning och tillbehör som du köper på GymPartner Sweden. Gymutrustning 

Vi hjälper dig att ta fram rätt gymutrustning, träningsutrustning, gymmaskiner, träningsredskap till en förmånlig månadskostnad istället för att betala maskinen/maskinerna på en gång som kan vara en ganska stor kostnad.

Gymutrustning & Kompletta Gym

Vi  erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Technogym och ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300 maskiner i lager.

De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment,  men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnat listorna.

Kompletta Nya-Begagnade Gym

Life Fitness     

Cybex & Precor

Technogym

Life Circuit

Sveriges Bästa Kompletta Gym

Vi erbjuder en mängd färdiga paket för både hemmagym och företagsgym i vår webbshop på GymPartner Sweden.

Vi har komponerat dessa paket för att passa hemmet, det lilla företaget med ett par anställda likväl för det stora företaget med mängder av anställda.

Om du saknar något paket så tveka inte på att kontakta oss för rådgivning.

Köp Gymutrustning & Kompletta Gym i Webbshoppen

Begär offert / prisförslag med personlig kontakt.
Det går givetvis bra att bara kontakta oss för fri rådgivning om du inte bestämt dig ännu. Vi hjälper med rådgivning och tips.

Mejla en offertförfrågan redan idag till [email protected] eller ring  Dan 0708789400

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartners Löpband i hög gymkvalitet 

Besök GymPartner Finance

Vi auktionerar, förmedlar och säljer Gymutrustning

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Vi auktionerar ut gymutrustning direkt från gym och företag över hela Sverige. Vi anlitar Gymfraktarna i Stockholm och Göteborg för all hantering, frakter och installationer i hela Sverige.

För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00, Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00