1 november, 2020 / blogg
Motionscykel hos GymPartner 

Motionscykel hos GymPartner 

Motionscykel hos GymPartner som säljer från vår stora lagerbutik i Mölndal. Vi har valt att endast sälja Motionscykel från de världsledande tillverkarna Body Bike, Life Fitness, GrandMaster och Schwinn. Detta är Motionscyklar som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet.

Motionscykel hos GymPartner

Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Köp Motionscykel hos GymPartner i hög gymkvalitet, du kan välja mellan många olika slags cyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnad Motionscykel i hög kvalitet. Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning

Motionscykel hos GymPartner

I Mölndal säljer vi Motionscykel och annan gymutrustning till såväl företag som privatpersoner, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa.
Hos GymPartner Sweden har vi många olika typer av Spinningcyklar och Motionscyklar för varje behov. Både Spinningcykel och Motionscykel är en fast Inventarie i ett fitnesscenter, men cykeln är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående därhemma.

Motionscykel hos GymPartner

Med en Motionscykel hos GymPartner hos GymPartner har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind. Se vårt urval av cyklar nedan och tillfoga ev. produkterna för jämförelse – för att enkelt kunna jämföra funktionaliteten hos de olika modellerna. Vi ger också gärna råd kring vilken typ av cykel som är den helt riktiga investeringen för dina behov.

När du köper Motionscykel hos GymPartner kan du få den med 24 månaders räntefri avbetalning och sex månaders reservdelsgaranti, Vart kan du köpa begagnad Motionscykel i hög gymkvalitet med garantier ?

Du kan naturligtvis hitta mer än bara Motionscykel, hantlar och vikter hos oss. Vi erbjuder även hemmagym med utrustning för konditionsträning, exempelvis cyklar, roddmaskiner och löpband. Kolla igenom våra olika paket och välj ett eller flera som passar just dina behov. Om du har några frågor kring våra produkter kan du alltid höra av dig till oss via telefon eller e-post.

Löpband 

Crosstrainer

Hemmagym PRO ​

Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning

Spinningcykel

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Välkommen till GymPartner Sweden på Nämndemansgatan 17 i Mölndal

GymPartner Sweden AB

Nämndemansgatan 17
43134 Mölndal, Västra Götalands Län
Sverige
Telefon: 0708789400
Sekundärt telefonnummer: 0763933057
E-post: mbrjesson@gmail.com
Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
SöndagTidsbokning

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

%d bloggare gillar detta: