Pusselmatta för träning

En pusselmatta som är avsedd för träning är en tjock skumgummimatta som har ett pusselkanter. Dessa sportgolv är avsedda för många olika sorters träning

Pusselmatta för träning är en tjock skumgummimatta som har ett pusselkanter. Dessa sportgolv som är avsedda för många olika sorters träning finns i storlekar från 30 x 30 cm upp till 100 x 100 cm.

Pusselmatta för träning

Kostnaden för pusslemattan som kan vara ett gymgolvkampsportsgolvaerobicgolv eller användas vidd styrketräning kostar från 150 till 700 kr per kvadratmeter.

Densiteten på en pusselmatta för Taekwondo eller andra kampsporter är ganska låg. De tunnare mattorna kan ha en densitet av cirka 100-150 kg/m³ och de lite tjockare mattorna kan ha en så låg densitet som 75-100 kg/m³.
Tjockleken på en pusselmatta kan vara från 10 mm för de som man ställer träningsredskap på till så mycket som 40 mm för judomattor och budomattor som man ska kunna knäböja eller falla på.

Bra pusselmattor för träning

Pusselmatta

Ifall ni är på jakt efter bra pusselmattor för träning är det viktigt att ni köper träningsmattor som är fria från giftiga kemikalier. Butikerna nedan är några av Sveriges största butiker för träningsmattor och ett tips är att börja leta där.
Ännu bättre är om ni hittar en lokal butik som är specialister på träningsmattor för du slipper ni frakten och kan dessutom känna på mattan innan ni köper den. Om mattan luktar mycket så ska ni köpa en annan.

Bäst pusselmatta för träning

Bra träningsbutiker för träningsmattor som man kan pussla ihop.

  • Nordic Fighter har ett stort utbud av riktigt bra träningsmattor varav flera är pusselmattor. Bland annat är Nordic Fighter billigast på godkända budomattor och erbjuder bra priser på flera av sina pusselmattor för träning.
  • GymAuktioner Sverige erbjuder många olika sorters träningsmattor och det finns flera riktigt bra gymgolv och träningsgolv av pusselmattmodell.
  • Hos GymPartner Sweden kan ni hitta riktigt bra träningsgolv för hemmet eller gymmet.
Göteborgs bästa Pusselmatta alla kategorier är nog denna pusselmatta som ligger i alla nya gym som byggs runt om i Sverige. Vi har själva lagt 1000-tals kvm

Vi har själva lagt 1000-tals kvm av detta praktiska gymgolv som också fungerar som bra dämpning vid marklyft i det lilla hemmagymmet.

GymPartners Bästa pusselmatta

Pussel Wiki

Oavsett om det är ett hemmagym eller ett kommersiellt gym så stirrar sig många blinda på utrustningen och kommer först senare på att det kanske skulle vara bra med någon sorts skydd för golvet för att minska slitage, ljud och stötar. 
Gymgolv kommer i flera olika varianter och för den oinvigde kan det lätt kännas lite övermäktigt att försöka lotsa sig fram längs alla modeller.

Yogamatta-Pilates Eurosport

Eurosport gymmatta ny inplastad Träningsmatta-Yogamatta är en smidig och populär yogamatta från Eurosport Fitness som ger skönt fäste och komfortabel stötdämpning!

Eurosport gymmatta ny inplastad Träningsmatta-Yogamatta

  • Eurosport gymmatta ny inplastad Träningsmatta-Yogamatta – Snygg och kvalitativ
  • Ihoprullbar Eurosport gymmatta ny inplastad
  • Denna träningsmatta ger gott fäste och mjuk stötdämpning
  • Mått: 185×61 cm
  • Tjocklek: 4 mm

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Yogamatta

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal +4676-393 30 57 maximus@gympartner.nu

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. +4676-393 30 57 maximus@gympartner.nu