Impulse

Impulse Fitness är en global aktör inom den internationella gymbranschen med de absolut mest prisvärda inom kommersiell styrketräning & kondition.

Eftersom man har en egen fabrik så finns möjlighet att producera högkvalitativa maskiner till riktigt konkurrenskraftiga priser.

Impulse Fitness

Impulse Fitness har en lång och gedigen erfarenhet av träningsmaskiner och träningsredskap både för konditionsträning och styrketräning.

Enda sedan 1970 har man producerat maskiner under eget namn men man tillverkar även maskiner för flera av de mest kända varumärken i Europa och USA.

1970 startades en mindre fabrik med namnet Impulse. Syftet var att tillverka redskap och maskiner inom träning och hälsa.

Utvecklingen efter det har varit hissnande då man regelbundet har introducerat nya serie av maskiner och idag äger man mängder egna gym som främst är etablerade i Asien.

Dessa gym är en utmärkt plattform att testa nya produkter på men även för att hålla ett finger i luften för att känna in var vinden blåser.

Under 80-90 talet startade fabriken även en egen avdelning för OEM tillverkning för några av världens starkaste varumärken inom gym och fitnessindustrin.

Impulse Fitness hos GymPartner

Idag är Impulse börsnoterat och utvecklingen har blivit en framgångssaga.

En av de största orsakerna till den kraftfulla tillväxten är kombinationen av kvalitetsprodukter som erbjuds globalt till riktigt konkurrenskraftiga priser.

GymPartner har flera hundra nya Impulse gymprodukter och redskap i lager för omgående leveranser.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat  Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.  Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”.

Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

GymPartners Alla Varumärken

GymPartner på Google 

Link to CID

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Hantlar - Köp hantlar hos GymPartner 

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Impulse av MaXimus The GymPartner  Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)  In the meantime you can find me here or on about.me  MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack