VI HJÄLPER DIG att skapa lönsamma träningslösningar

VI HJÄLPER DIG att skapa lönsamma träningslösningar. Till hjälp har vi vår breda kunskap i design av träningsytor och koncept.

Tillsammans med världsledande varumärken och bra finansieringsmöjligheter kan vi hjälpa till att utveckla ditt gym och träningsanläggning.

”Hitta de bästa finansieringsmöjligheterna”

Lönsamma Träningslösningar

Planering och utformning

SMART, LÖNSAM OCH SNYGG DESIGN LOCKAR FLER, i vår gemensamma analys hittar vi en träningsmiljö formad utifrån er målgrupp – kunderna ska hitta en plats som gör er till en självklar leverantör av träning, inte bara kortsiktigt utan med ett långt perspektiv.

Ett ställe där man kan hitta:
Rätt former av träning i olika stadier
Social gemenskap
Glädje
Utveckling i träningen
Resultat i träningen

Hit ska det alltid finnas ett skäl och en utmaning till att komma tillbaka. Imorgon, om ett år och om tio år.
 
Vi har experter som skapar just din ”tanke” i visuella bilder, ritningar i 3D och filmer. Allt för att du och andra intressenter kan se din dröm och investering på plats innan den är fysiskt utformad och kommunicerad.

”Skapa bra träningsmiljöer”

Finansiering av lönsamma träningslösningar

”Vi hittar de bästa finansieringsmöjligheterna för dig”
Låt oss hjälpa er med finansiering av era investeringar. Som Gympartner, med expertis av driftekonomi i träningsbranschen, vill vi att ni ska undvika vanliga och ibland dyra misstag och kan med vårt unika verktyg hjälpa till med alla bitar för att hitta den finansiär som passar ert behov bäst.
 
Med över 40 års erfarenhet i gymbranschen har vi skapat förtroende hos de större finansieringsbolagen och kan på så sätt presentera just ert projekt på det sätt som krävs för att belysa er affärsidé och ekonomiska hållbarhet. 

Vi har tillgång till ett eget finansbolag som i sin tur samarbetar med alla större finansieringsbolag på marknaden och genom att använda flera partners ökar möjligheten till att hitta flexibla lösningar.

Vi kan hitta lösningar från 1 år till 5 år, marknadsanpassade räntor, hyra/leasing och med eller utan egna insatser. Allt för hitta den mest passande formen för just er investering!
 
Vi vill att ni ska lyckas med kanske den viktigaste affären för er verksamhet så säkerställ finansieringen genom CL Fitness och våra samarbetspartners.

Marknadsföring med GymPartner & GymDigital

”Utveckla ditt varumärke och verksamhet”
Vi hjälper dig att attrahera nya användare, positionera anläggningen på marknaden, förbättra retentionen, använda verksamhetsstödet GymDigital och utbilda personalen.

Digital Marknadsföring för gym!

För att synas och nå ut till potentiella kunder är det viktigt att tänka på hur webbplatsen uppfattas av Google. Det leder till ökad synlighet för sökmotorerna och ger mer trafik till webbplatsen som i sin tur kan leda till nya kunder.

Låt oss hjälpa dig synas på Webben!

”Utveckla ditt varumärke och verksamhet”

Serviceavtal

Ett bekymmersfritt ägande – tryggt och enkelt
När ni köper ny konditions- och styrkeutrustning från oss på GymPartner Sweden har ni möjlighet att teckna ett serviceavtal. Utöver ett bekymmersfritt ägande ger det också en ökad trygghet och förlängd garanti till tre år.

Fullserviceavtal

För er som vill ha tryggheten i ett fast pris oavsett antal driftstopp eller serviceåtaganden.
I avtalet ingår förebyggande underhåll och service av utrustningen vid två tillfällen per år.

Utbildning ingår där vi går igenom utrustningen för att ni själva ska kunna ta hand om och sköta
den på bästa sätt. Alla reservdelar ingår (förutom dynor och handtag). Resor utöver de två inplanerade besöken debiteras med 1350 kr i framkörningsavgift.

Underhållsavtal

För att behålla god prestanda på utrustningen genomför GymPartner eller GymSupporten förebyggande underhåll med service vid två tillfällen per år.

Utbildning ingår där vi går igenom utrustningen för att ni också själva ska kunna ta hand om och sköta den på bästa sätt. Underhållsavtalet ger 30% rabatt på alla reservdelar, arbets- och restid samt milersättning.

Löpande

Om ni väljer att inte teckna avtal hjälper vi er fortlöpande enligt ordinarie prislista. Utbildning för
att ni själva ska sköta utrustningen på bästa sätt ingår.

Teckna ett serviceavtal