Adrian Eriksson skapade GymKarta.se

Adrian Eriksson skapade GymKarta.se - Adrian har kodat GymKarta.se till 100% och alla Gym med Premium - abonnemang blir SEO-Optimerade av Martin Maximus SEO - (Sökmotoroptimerade).

Adrian Eriksson skapade GymKarta.se med Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har utvecklat Gymguide.nu och GymKarta.se tillsammans med Adrian ErikssonNite Cloud.

Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har utvecklat Gymguide.nu och GymKarta.se tillsammans med Adrian Eriksson på Nite Cloud. Adrian har skapat och kodat GymKarta.se till 100% och alla Gym med Premium - abonnemang blir SEO-Optimerade av Martin Maximus SEO - (Sökmotoroptimerade). Premium - I abonnemanget ingår Optimerad Presentation och Beskrivning av “Gymmet” på GymKarta.se och GymGuide.nu. 10st Optimerade bilder med GEOtaggning med sökords fraser etc. . 10st Superstarka länkar till “Gymmet” med en Optimerad Presentation och Beskrivning.

Adrian Eriksson skapade GymKarta.se

Adrian har skapat och kodat GymKarta.se  till 100% och alla Gym med Premium - abonnemang blir SEO-Optimerade av Martin Maximus SEO - (Sökmotoroptimerade).

 1. Premium - I abonnemanget ingår Optimerad Presentation och Beskrivning av “Gymmet” på GymKarta.se och GymGuide.nu. 

 2. 10st Optimerade bilder med GEOtaggning med sökords fraser etc. . 

 3. 10st Superstarka länkar till “Gymmet” med en Optimerad Presentation och Beskrivning. 

 4. 4 st “Kampanjartiklar” kan skapas för “Gymmet”. Martin Maximus Börjesson har många beprövade marknadsföringsstrategier och affärsupplägg. 

Martin Maximus har tagit lärdom av visdomsorden “Att syns du inte-Så finns du inte” – vilket genomsyrar hela verksamheten.

Martin Maximus har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar. 

GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal+4676-393 30 57 maximus@gympartner.nu. 

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. 076-393 30 57, maximus@gympartner.nu. 

Martin Maximus Börjesson har sålt fler än 700+ kompletta begagnade gym på 43 år.

Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners

 1. gymkarta.se/place/stc-goteborgsvagen-104-savedalen/

 2. gymkarta.se/place/nordic-wellness-olskroken-redbergsvagen-2-goteborg/

 3. reco.se/gympartner

 4. reddit.com/Gymbroker

 5. medium.com/@mbrjesson

 6. gymkarta.se/place/nordic-wellness-backaplan-gustaf-dalensgatan-13-goteborg/

 7. gymkarta.se/place/sats-gamlestaden-gamlestadstorget-7-goteborg/

 8. gymkarta.se/place/nordic-wellness-skondal-sandakra-skondalsvagen-5-skondal/

 9. gymkarta.se/place/sats-kompassen-kyrkogatan-35-goteborg/

 10. gympartner.nu/martin-maximus-borjesson/

Martin MaXimus Börjesson. Sedan 1983 har han bedrivit handel med gymutrustning & förmedlat kompletta gym från de största Gym Leverantörerna. GymPartners ägare Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av visdomsorden “Att syns du inte-Så finns du inte” – vilket genomsyrar hela verksamheten. Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar. GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, Nämndemansgatan 17, 431 33 Mölndal+4676-393 30 57 maximus@gympartner.nu. Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. +4676-393 30 57, maximus@gympartner.nu. Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har utvecklat Gymguide.nu och GymKarta.se tillsammans med Adrian Eriksson på Nite Cloud. Adrian har skapat och kodat GymKarta.se till 100% och alla Gym med Premium - abonnemang blir SEO-Optimerade av Martin Maximus SEO - (Sökmotoroptimerade).

Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, både köper & säljer samt presenterar: Life Fitness Secondhand hos GymPartner som älskar Life Fitness. Vi erbjuder ett mycket brett sortiment Life Fitness Secondhand i lager. Life Fitness Secondhand hos GymPartner. De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment (se nya produkter) men det finns också upp till 35-40 st externa redskap märken representerade i begagnad listorna.NOTERBART är att alla externa redskap märken som finns representerade på begagnad listan endast kan köpas som begagnade från GymPartner. Life Fitness i andra hand - Begagnat - Life Fitness vill få människor att röra på sig och leva ett aktivt liv genom sina träningsprodukter. Hammer Strength – robust styrketräningsutrustning av högsta kvalitet. Hammer Strength unika rörelsebanor ger resultat som toppidrottare har använt sig av i mer än 25 år.

GymPartner köpte MuskelShoppen's butiker via PS Auction 28 December 2022

 • Då jag, Martin Maximus som äger GymPartner Träningsutrustning i Mölndal såg att det fanns betydande övervärden i de överfulla lagren av kosttillskott och träningskläder, så köpte jag in allt via PS Auktioners auktioner den 28 December 2022.

 • Alla som känner mig vet att jag inte väntar med något, så jag och mina extremt duktiga medarbetar är i full gång med att bygga iordning två fysiska butiker och en webbshop med massor av kosttillskott och träningskläder, väskor mm. till mycket lägre pris än övriga butiker i den här branschen.

GymPartner köpte MuskelShoppen's butiker via PS Auction 28 December 2022 Då jag, Martin Maximus som äger GymPartner Träningsutrustning i Mölndal såg att det fanns betydande övervärden i de överfulla lagren av kosttillskott och träningskläder, så köpte jag in allt via PS Auktioners auktioner den 28 December 2022. Alla som känner mig vet att jag inte väntar med något, så jag och mina extremt duktiga medarbetar är i full gång med att bygga iordning två fysiska butiker och en webbshop med massor av kosttillskott och träningskläder, väskor mm. till mycket lägre pris än övriga butiker i den här branschen.

Hur kan vi hålla så låga priser?

 • Vi bygger två stora butiker inne i vår utställningshall på lagret i Mölndal.

 • En klädbutik och en kosttillskottsbutik som är så stora att de också fungerar som lager för webshoppen.

 • På MaXimus Kettlebell CLUB - Ejdergatan 12 blir det en butik med samma sortiment.

MuskelShoppen söker ambassadör för våra kosttillskott och egna varumärke GrandMaster Fitness?

 • Går du även i tävlings-tankar och har som mål att ställa dig på en scen i en fitness-tävling inom 1 år, då kan du ansöka om att bli en Brand Ambassadör.

 • MuskelShoppen är registrerade som förening hos SBFF och möjliggör att du som vill tävla kan göra det under vårt varumärke.

 • En Brand Ambassador innebär att vi låter en influencer vara ansiktet utåt för vårt varumärke och vår produkt över tid.

 • Det kan vara väldigt fördelaktigt för vårt varumärke att förknippas med en influencer som har en väl betrodd röst i gym och fitnessbranschen.

MuskelShoppen söker ambassadör för våra kosttillskott och egna varumärke GrandMaster Fitness? Går du även i tävlings-tankar och har som mål att ställa dig på en scen i en fitness-tävling inom 1 år, då kan du ansöka om att bli en Brand Ambassadör. MuskelShoppen är registrerade som förening hos SBFF och möjliggör att du som vill tävla kan göra det under vårt varumärke. En Brand Ambassador innebär att vi låter en influencer vara ansiktet utåt för vårt varumärke och vår produkt över tid. Det kan vara väldigt fördelaktigt för vårt varumärke att förknippas med en influencer som har en väl betrodd röst i gym och fitnessbranschen. Samarbeta med oss och bli sponsrad

Samarbeta med oss och bli sponsrad

Vi söker dig som är en frisk fläkt och som gillar att synas och att inspirera andra!

 • Som ambassadör för MuskelShoppen så har du många förmåner, bland annat får du rabatter på hela vårt sortiment till både dig själv samt dina vänner/bekanta och följare, gratisprodukter och har alltid chansen att vara först med det senaste!

 • Vi får nog in många ambassadörs-ansökningar och har därför satt upp nedanstående krav.

För att ha chans att bli ambassadör för MuskelShoppen ska du:

 • Ha minst 2500 följare på instagram.

 • Ditt flöde på instagram ska vara tränings- och hälso-relaterat.

 • Du ska vara glad, positiv och med stolthet vilja visa upp vårt varumärke och våra produkter.

Uppfyller du dessa krav och vill samarbeta med oss?

Skicka då din ansökan till: maximus@gympartner.nu

Din ansökan ska innehålla info om dig, länkar till dina sociala medier samt motivering varför vi ska samarbeta med just dig.
Märk ditt mejl ”Ambassadör”

Populäraste kosttillskotten just nu är följande 10 Produkter

 1. Prestationshöjare / PWO - MuskelShoppen

 2. NG nutrition - MuskelShoppen

 3. Yamamoto Nutrition - MuskelShoppen

 4. RECO - MuskelShoppen

 5. Raw Food Shop - MuskelShoppen

 6. PAM Original Cooking Spray 170g - MuskelShoppen

 7. Redcon1 Halo 60 caps - MuskelShoppen

 8. Celsius Flak 24st - MuskelShoppen

 9. Sporttoppar - MuskelShoppen

 10. Olimp Sport Nutrition - MuskelShoppen

MuskelShoppens Varumärken 2023

MuskelShoppen söker ambassadör för våra kosttillskott och egna varumärke GrandMaster Fitness? Går du även i tävlings-tankar och har som mål att ställa dig på en scen i en fitness-tävling inom 1 år, då kan du ansöka om att bli en Brand Ambassadör. MuskelShoppen är registrerade som förening hos SBFF och möjliggör att du som vill tävla kan göra det under vårt varumärke. En Brand Ambassador innebär att vi låter en influencer vara ansiktet utåt för vårt varumärke och vår produkt över tid. Det kan vara väldigt fördelaktigt för vårt varumärke att förknippas med en influencer som har en väl betrodd röst i gym och fitnessbranschen. Samarbeta med oss och bl

Köp Muskelshoppen 's kosttillskott & träningskläder hos GymPartner. Muskelshoppen är en av de bästa butikerna inom kosttillskott & gymkläder.