Crosstrainers hos GymPartner Stockholm

Crosstrainers hos GymPartner Stockholm. Hos oss hittar du crosstrainer efter allas behov, även om de så ska vara för intensiv cardio (förbränningsträning) hemmabruk

Crosstrainers hos GymPartner Stockholm. Hos oss hittar du crosstrainer efter allas behov, även om de så ska vara för intensiv cardio (förbränningsträning) eller för lugnare hemmabruk för allmän motion.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning

GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.
Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Indoor Walking2        Precor EFX 576i     Functional Walker     Flexstrider Base LifeFitness 

Crosstrainers hos GymPartner Stockholm

GymPartner Stockholm

Om du tränar mycket och vill ha ut lite mer effekt av din träning eller om crosstrainern ska användas kommersiellt så rekommenderar vi förutom pulsstyrda program även ett självgenererande elektromagnetiskt motstånd och en längre steglängd.

Träning med Crosstrainer jämförs ofta med längdskidåkning då den tränar såväl ben, armar, mage, bröst som axlar. Denna allsidiga träning bygger inte bara upp dessa muskelgrupper, den gör även att kroppen förbränner extra många kalorier vilket gör crosstrainern mycket lämplig för den som vill gå ner i vikt.

Då man själv har goda möjligheter att kontrollera motstånd och tempo är möjligheten att variera sin träningsintensitet utmärkt. En crosstrainer utsätts ofta för tuff belastning, speciellt om användaren väger mycket och/eller kör hårdare träning.

Därför är det viktigt att man köper en crosstrainer av hög kvalitet för att den inte snabbt ska slitas ut och gå sönder.

Crosstrainers hos GymPartner Stockholm

Kolla våra 17000 visningar på Youtube

Våra favoriter är dom bästa i Världen och kommer från de största tillverkarna Technogym, Precor, Life Fitness, Cybex, Startrac.
GymPartner har alltid ett stort antal av begagnade Crosstrainers från dessa tillverkare.

GymPartners nya Crosstrainers kommer från DK City.
Reservdelar och service av våra Crosstrainers finns över hela Sverige.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Besök GymPartner Finance

Allabolag presenterar GymPartner 

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022