ChestPress PURESTRENGTH Technogym Stockholm

ChestPress PURESTRENGTH Technogym Stockholm från GymPartner ger effektiv träning för bröstmuskulaturen.

ChestPress PURESTRENGTH Technogym Stockholm från GymPartner,

Styrketräningsmaskinen ChestPress PURESTRENGTH Technogym Stockholm från GymPartner ger effektiv träning för bröstmuskulaturen.

ChestPress PURESTRENGTH Technogym Stockholm

Fördelarna med ChestPress PURESTRENGTH Technogym Stockholm

Handtagens rörelsebana konvergerar under rörelsen vilket ger en naturlig rörelsebåge och ökad frekvens.

Oberoende rörelsearmar skapar en mer balanserad styrkeförbättring och gör det möjligt att träna en arm i taget eller båda armar samtidigt.

Integrerad uppvärmnings- och stretchband för att enkelt kunna stretcha musklerna som tränas på maskinen.

Tre goda grunder till att välja ChestPress PURESTRENGTH Technogym Stockholm

Säkerhet
Den ergonomiska designen av PURESTRENGTH utrustning ger hög effekt men utan riskerna som fria vikter innebär.

Träningseffekt
Tack vare den biometriska konstruktionen uppnås en maximal effekt i varje rörelse.

Underhållsfritt
PURESTRENGTH utrustning är underhållsfri vilket gör att du kan maximera intäkterna och minimera kostnaderna.

Technogym erbjuder inte bara träningsmaskiner fullspäckade med den senaste teknologin. I vårt arv lever även den absolut råaste och enklaste formen av styrketräning. Vi har lyckats kombinera enkelhet och funktionalitet med sofistikerad design som inte bara passar i de flesta miljöer, utan även lockar till användning tack vare sin användarvänlighet.

Med plate-loaded styrketräningsmaskin-serien ChestPress PURESTRENGTH Technogym kombineras god teknik med effektiv styrketräning. Med PURE STRENGTH kan du lyfta tungt och uppleva känslan av fria vikter men med god säkerhet.

Känslan av fria vikter men utan risker

En stor andel kunder på marknaden vill ha både fördelarna med fria vikter men utan de potentiella riskerna. PURESTRENGTH passar dessa perfekt!

Utan att ge vika på kvalitet eller ergonomi håller PURE STRENGTH en säkerhetsnivå som fria vikter ensam aldrig kan leverera.

Lockar en ny och växande marknad av kunder

Allt fler människor fokuserar idag på styrketräning och efterfrågan på att lyfta tyngre än vad traditionella maskiner tillåter ökar.

Med PURESTRENGTH kan du kombinera effektiv och tung styrketräning med god säkerhet.

Unika funktioner för PURE STRENGTH

Stabilt grepp
Tack vare en ergonomisk designen och stabilt grepp är push-och-pullrörelserna mer effektiva och bekväma tack vare jämn belastning.

Komfortabla dynor
Speciell stoppning med hög densitet som anpassar sig till formen på kroppen, vilket ger en stabiliserande effekt och maximal komfort under träning.

Tydliga markörer för inställningar
Gula markörer visar rätt position för kroppen på utrustningen för att göra justeringar enklare och träningen mer effektiv.

Smidig sätesinställning
När du väl hittat en sätesinställning som passar dig kommer det att vara samma sätesinställning för resten av PURE STRENGTH utrustningen.

Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym från Technogym

Köp begagnad ChestPress PURESTRENGTH Technogym Stockholm med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter.
GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör. ChestPress PURESTRENGTH Technogym Stockholm ger effektiv träning för bröstmuskulaturen.Köp begagnad ChestPress av GymPartner

I Sverige säljs Technogym av Qicraft som ligger i Bromma Stockholm. Qicraft grundades 2001 av Håkon Bakkevig. Qicraft Sweden är en del av Qicraft Group som består av Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Finland, Qicraft Estonia och Qicraft Finance.