Technogym Selectionline Black-Blueline SOLNA

Komplett Technogym Selectionline Black-Blueline SOLNA för 99 000 kr. Alternativt säljes styckvis för 11 900 kr + moms + halva fraktkostnaden

Komplett Technogym Selectionline Black-Blueline SOLNA för 99 000 kr.

 • Alternativt säljes styckvis för 11 900 kr + moms + halva fraktkostnaden med GymFraktarna inom Stockholm.

 • Technogym maskiner säljes styckvis för priserna nedan och kan hämtas omgående om så önskas.

 • Cardiomaskinerna har 6 månaders reservdelsgaranti.

 • Technogym Selectionline Black-Blueline Stockholm

Finansiering av Technogym Selectionline Black-Blueline SOLNA

Komplett Technogym Selectionline Black-Blueline SOLNA för 99 000 kr. Alternativt säljes styckvis för 11 900 kr + moms + halva fraktkostnaden med GymFraktarna inom Stockholm. Technogym maskiner säljes styckvis för priserna nedan och kan hämtas omgående om så önskas. Cardiomaskinerna har 6 månaders reservdelsgaranti. Technogym Selectionline Black-Blueline Stockholm

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing

 • Leasing av Komplett Technogym Selectionline Black-Blueline SOLNA i Stockholm är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

 • Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

 • Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

 • Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

 • Hyra av Komplett Technogym Selectionline Black-Blueline SOLNA i Stockholm används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

 • Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. 

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen  För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner. GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen

 • För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.

 • Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

 • GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den.

 • Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Technogym Selectionline Black-Blueline SOLNA i Stockholm

 • GymPartner Träningsutrustning Mölndal AB älskar Technogym och erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Technogym, alltid 200-300 maskiner i lager.

 • De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment (se nya produkter) men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnad listorna.

 • NOTERBART är att alla externa redskapsmärken som finns representerade på begagnad listan endast kan köpas som begagnade från GymPartner Träningsutrustning Mölndal.

Technogym från Italien säljes styckvis eller Komplett Technogym Selectionline Black-Blueline SOLNA i Stockholm 

 • Technogym, ”the Wellness Company”, är världsledande inom design och tillverkning av träningsutrustning och relaterade lösningar för bland andra gym, hotell, spa, rehabanläggningar, företag, sportanläggningar och hemmaträning.

 • Technogym förkroppsligar filosofin av ”Wellness”, vilket innebär en balanserad livsstil genom regelbunden träning, en hälsosam kosthållning och ett positivt mentalt mindset.

 • Företaget grundades 1983 av Wellness-visionären Nerio Alessandri i hans garage i Cesena, Italien, och har under mer än 30 år arbetat med att erbjuda innovativa lösningar inom träning och wellness.

 • Målet har varit att göra människor över hela världen mer hälsosamma,friskare och lyckligare.

 • Sedan dess har företaget växt till att bli en världsledande producent av träningsutrustning av högsta kvalitet, välkänt för sin innovativa och eleganta design samt för att ligga i teknologisk framkant.

I Sverige säljs Technogym av Qicraft som ligger i Bromma Stockholm..

Kompletta Nya-Begagnade Gym

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

 1. GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

 2. Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, 

 3. Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

 4. Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.  

 5. Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

 6. Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

 7. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.