Synrgy 360XM ”Candy-Apple-Red” Solna

Första bilden är en Produktbild Synrgy 360XM ”Candy-Apple-Red” Solna. Detta System bygger man själv upp.

Synrgy 360XM ”Candy-Apple-Red” Solna

Denna enhet kräver en yta på 6x4m och 270cm i takhöjd . Denna har en DAP- hiss med 100kg viktmagasin, Chins grepp , TRX – fäste, Boxsäck, Ställbar Dipbar , flyttbar platta för hopp etc , många hyllor för ex ; hantlar, slamballs , kettlebells. Möjligheter att dra rep genom motståndsfästen , krokar för upphängningar reg , expandera etc . Kolla gärna Synrgy 360XM på YouTube . Denna enhet står nedmonterad i ett lager så man kan se den i verkligheten . Nypris : 255000 kr . Pris 75 00 kr exm. Hämtas av köparen. Mot ersättning kan vi leverera montera.

Synrgy 360XM ”Candy-Apple-Red” Solna

Synrgy 360XM Mix-Package-”Candy Apple Red”. Det banbrytande systemet SYNRGY360 skapar en rolig, inbjudande och meningsfull träningsupplevelse för alla användare. XM har sex unika träningsutrymmen, inklusive en monkey bar zone med sju handtag. Life Fitness SYNRGY360-konceptets modullutformning kan anpassas så att det återspeglar dina träningsprogram och mål på bästa sätt, och det kan ge användarna de motiverande resurser de vill ha och behöver. Lägg till multi-jungles i ett SYNRGY360-system för att ge ännu mer spännande alternativ för träning i små grupper.

Synrgy 360XM ”Candy-Apple-Red” Solna innehåller följande:

 • Rope Pull
 • DAP-Dual Adjustable Pulley- Kabelstation
 • Suspension Chin Up Bar
 • Fäste för boxningssäck
 • 8 st Förvaringshyllor för tillbehör som Kettlebells etc.
 • 3 st U Link-justeringsstolpar
 • Step-Up Platform
 • Dip Handle-Dipsställning
 • Power Pivot & Studsmatta
 • Ribbstol
 • Utrymmeskrav 2,74 m x 4,39 m ( Höjd 257 cm ) Vikt: 1 230 kg
 • Rekommenderat rörelseområde 6,7 m x 8,2 m
 • Tillbehör som ingår:  1 TRX Suspension Trainer / 2 korta handtag / 2 långa handtag / 1 DAP-träningsbälte / 1 Synrgy360 Power Pivot-stång

Finansiering av Synrgy 360XM

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing Synrgy 360XM

Leasing av Synrgy 360XM ”Candy-Apple-Red” Solna är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra Synrgy 360XM 

Hyra av Synrgy 360XM ”Candy-Apple-Red” Solna används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

GymPartners andra magmaskiner läs här

Cybex nya magmaskin 49500 ink.moms läs här

Synrgy 360XM serie för gymträning är unik

Denna serie med Synrgy 360XM ”Candy-Apple-Red” Solna är utformad för att möta behoven hos nybörjare och avancerade praktikanter. Det möjliggör optimal rörelseförflyttning och säker position under träningen. De anatomiskt utformade sätena med stöd till baksidan, tillsammans med hållare av båda händerna, möjliggör en säker och effektiv träning för tränanden av alla slag Motionärer som Elit. Med över tjugo enheter i vår serie har varje medlem de optimala förutsättningarna för att nå sina mål. Det första du märker på Synrgy 360XM Mix-Package-”Candy-Apple-Red” är justeringar som tydligt visar vad du kan justera och hur du placerar maskinen även om du är nybörjare. Hela träningen förenklas av det faktum att alla justeringar på alla enheter är på samma plats.

Hela Synrgy 360 serien är baserad på biomekaniska studier av muskels beteende och deras rörelse som möjliggör den naturliga rörelsen av muskler och kropp under hela träningspasset. Motståndet som ges av enheten är konstant. Brands: GrandMaster by GymPartner Brands  Life Fitness by GymPartner

OM LIFE FITNESS

Life Fitness har tillverkat innovativ träningsutrustning sedan vi uppfann Lifecycle®-träningscykeln 1968. Sedan dess har vi utvecklat ett brett utbud av styrke- och konditionsträningsutrustning för alla motionärer, från nybörjare till de som tränar regelbundet. Life Fitness styrketräningsutrustning erbjuder utmärkt biomekanik och genomtänkt design, vilket tillsammans resulterar i träningsverktyg som är både lockande och effektiva.

%d bloggare gillar detta: