Begagnad Gymutrustning Technogym Solna

Begagnad Gymutrustning Technogym Solna hos GymPartner hittar du även begagnade Löpband, Crosstrainer, Spinningcykel & Hemmagym.

Begagnad Gymutrustning Technogym Solna hos GymPartner hittar du även begagnade Löpband, Crosstrainer, Spinningcykel & Hemmagym.

 • Nordens Största GymPartner Mölndal.

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

Begagnad Gymutrustning Technogym Solna

Gymutrustning Technogym Solna

Köp Begagnad Gymutrustning Technogym Solna i Stockholm och Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti

 • Vi är en grossist för styrketräningsredskap.

 • Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter.

 • GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Begagnad Gymutrustning Technogym Solna med Lägstaprisgaranti

 • Vår Största och Viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke.

 • Därför gäller vår lägstaprisgaranti endast vid köp av Kompletta Begagnade Gym.

 • Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

Vi är Nordens Största Leverantör av Begagnad Gymutrustning Technogym Solna 

Begagnad Gymutrustning Technogym Solna med Lägstaprisgaranti Vår Största och Viktigaste verksamhet är till 95 % försäljning av Kompletta Gym med lägstaprisgaranti från ett och samma varumärke. Därför gäller vår lägstaprisgaranti endast vid köp av Kompletta Begagnade Gym. Endast 5 % av försäljningen är enstaka nya och begagnade gymmaskiner.

Från vår stora lagerbutik i Mölndal säljer vi Begagnad Gymutrustning Technogym Solna med lägstaprisgaranti

 • Från ett och samma varumärke samt från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner
 • Du får 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner. GymPartners Kompletta Technogym Solna läs här 

 • Våra nya gymprodukter är från GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport, Bodytone & Allstrength. Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap i hög gymkvalitet.

Behöver du finansiering av Begagnad Gymutrustning Technogym Solna?

Behöver du finansiering av Begagnad Gymutrustning Technogym Solna?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen

 • GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

 • Vi är specialist på finansiering av produkter som Begagnad Gymutrustning Technogym Solna och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

 • För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym

 • Detta är ett unikt tillfälle för Gympartner Sweden att kunna sälja och leverera så här är gammal gymutrustning i detta fina skick.

 • Utrustningen ser knapps använd ut. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

 • Investera tryggt i Begagnad Gymutrustning Technogym Solna med priser som grundar sig på vår hemsida & de stora gymleverantörenas hemsidors begagnatpriser, där vi har otroligt lägre priser även styckvis.

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

 • Därför är det helt rätt läge att starta gym med Technogym Solna Begagnad Gymutrustning.

 • Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

 • Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Technogym Italy

 • Technogym, ”the Wellness Company”, är världsledande inom design och tillverkning av träningsutrustning och relaterade lösningar för bland andra gym, hotell, spa, rehabanläggningar, företag, sportanläggningar och hemmaträning.
 • Technogym förkroppsligar filosofin av ”Wellness”, vilket innebär en balanserad livsstil genom regelbunden träning, en hälsosam kosthållning och ett positivt mentalt mindset.

 • Företaget grundades 1983 av Wellness-visionären Nerio Alessandri i hans garage i Cesena, Italien, och har under mer än 30 år arbetat med att erbjuda innovativa lösningar inom träning och wellness.

Technogym Sverige

Technogym, ”the Wellness Company”, är världsledande inom design och tillverkning av träningsutrustning och relaterade lösningar för bland andra gym, hotell, spa, rehabanläggningar, företag, sportanläggningar och hemmaträning. Technogym förkroppsligar filosofin av ”Wellness”, vilket innebär en balanserad livsstil genom regelbunden träning, en hälsosam kosthållning och ett positivt mentalt mindset. Företaget grundades 1983 av Wellness-visionären Nerio Alessandri i hans garage i Cesena, Italien, och har under mer än 30 år arbetat med att erbjuda innovativa lösningar inom träning och wellness. Technogym Sverige

I Sverige säljs Technogym av Qicraft som ligger på Vallgatan 11, 170 67 Solna Stockholm.

 • Qicraft grundades 2001 av Håkon Bakkevig.

 • Qicraft Sweden är en del av Qicraft Group som består av Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Finland, Qicraft Estonia och Qicraft Finance.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap,  Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Kolla gärna våra olika hemsidor och gymbutiker över hela Sverige

 1. Butik Träningsutrustning

 2. Träningsutrustning Vasastan Stockholm

 3. Träningsprodukter Vänersborg

 4. Träningsutrustning Västerås

 5. Träningsutrustning Göteborg

 6. Gym Konkurs

 7. Ps Auction Gym

 8. GYMPARTNER STOCKHOLM

 9. GrandMaster Fitness

 10. GYMDIGITAL KALMAR

 11. GymKonsulten Skåne

 12. GymMarknaden Göteborg

 13. GymMarknaden Halland

 14. GymPartner Malmö

 15. GYMPARTNER VÄSTERÅS

 16. Träningsglädje & Inspiration

Även om Martin Maximus säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper: Löpband, Crosstrainer, Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner, Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.