Rehabilitering På 040Massage

Rehabilitering På 040Massage så startar vi alltid med olika tester för diagnoser & åtgärdsprogram. Smärta i nacke, axlar, rygg, knä, fot är muskulära problem

Rehabilitering På 040Massage så startar vi alltid med olika tester för diagnoser och åtgärdsprogram.

De flesta smärtor i nacke, axlar, rygg, höft, knä och fot är muskulära och skapar mekaniska problem som oftast enkelt kan åtgärdas med rätt diagnos, behandling, aktiveringsövningar och styrketräning.

Rehabilitering På 040Massage Rehabilitering är en process som tar sin börjar direkt efter att en skada, sjukdom eller funktionsnedsättning uppstår eller identifieras. Rehabiliteringsprocessen utgår från individens upplevda aktivitetsbegränsning, behov och intressen. Rehabilitering är ett systematiskt arbetssätt för att utreda och bedöma behov, planera och genomföra åtgärder samt följa resultat med användning av enhetliga, entydiga begrepp, termer och klassifikationer. En rehabiliteringsprocess har en början och ett slut över en förutbestämd tidsperiod. Den kan även sträcka sig mellan olika vårdnivåer och huvudmän samt mellan olika vårdgivare och utförare. Idag är de flesta människor dysfunktionella och har hämmade muskler, kompensatoriska rörelsemönster, nedsatt rörlighet och styrkeobalanser. Ju mer du belastar en kropp som inte fungerar desto mer besvär får du. Vi rehabiliterar alla besvär, smärtor och skador som är muskulära. Vi åtgärdar statiska överbelastningar som orsakar ömmande muskelfästen. Vi korrigerar styrkeobalanser och behandlar spända muskler som orsakar nedsatt rörlighet, hållningsfel och kotlåsningar.

Rehabilitering På 040Massage-Ånäskliniken

Rehabilitering är en process som tar sin börjar direkt efter att en skada, sjukdom eller funktionsnedsättning uppstår eller identifieras.
Rehabiliteringsprocessen utgår från individens upplevda aktivitetsbegränsning, behov och intressen.

Rehabilitering är ett systematiskt arbetssätt för att utreda och bedöma behov, planera och genomföra åtgärder samt följa resultat med användning av enhetliga, entydiga begrepp, termer och klassifikationer.

 • En rehabiliteringsprocess har en början och ett slut över en förutbestämd tidsperiod.

 • Den kan även sträcka sig mellan olika vårdnivåer och huvudmän samt mellan olika vårdgivare och utförare.

Rehabilitering På 040Massage - De flesta människor är  dysfunktionella

Idag är de flesta människor dysfunktionella och har hämmade muskler, kompensatoriska rörelsemönster, nedsatt rörlighet och styrkeobalanser.

Ju mer du belastar en kropp som inte fungerar desto mer besvär får du. 

 1. Vi rehabiliterar alla besvär, smärtor och skador som är muskulära.

 2. Vi åtgärdar statiska överbelastningar som orsakar ömmande muskelfästen.

 3. Vi korrigerar styrkeobalanser och behandlar spända muskler som orsakar nedsatt rörlighet, hållningsfel och "kot-låsningar".

Vi behandlar och åtgärdar din dysfunktion

Vi använder en rehabiliteringsmetod i fem steg:

Testar dina musklers funktion och ställer diagnos med funktionell anatomi som grund.

Djupgående behandlande massage för att återställa hämmade musklers funktion vilket gör dem fräscha och arbetsvilliga igen.

Aktiveringsövningar för att reaktivera de muskler som har varit hämmade vilket gör dig rörligare och dina muskler träningsbara.

Djupgående behandlande massage för att avlägsna slaggprodukter från de muskler som har kompenserat vilket gör dig symptomfri, smärtfri, mjukare och rörligare.

Styrketräning och rörlighetsträning för att återställa styrkan i de muskler som har varit hämmade.

Rehabilitering På 040Massage fixar vi

Rehabilitering På 040Massage fixar vi Vi rehabiliterar elitidrottare och motionsidrottare med symptom som diskbråck, ryggskott, ryggsmärtor, anterior femoral glide syndrom, höftsmärtor, piriformis syndrom, falsk ichias, sports hernia, ljumskskador, muskelbristningar i hamstrings, muskelbristningar i quadriceps, löparknä, inflammation i knäskålssenan, knäsmärtor, hälseneinflammation, inklämning i axelleden, simmaraxel, whiplash skador, nackspärr, nacksmärtor, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge och golfarmbåge. Rehabilitering genom muskelaktivering  Vi använder en metod för att aktivera sätesmusklerna och de djupa höftböjarmusklerna som är så effektiv och ger så snabb effekt att du tror att ett under har skett. Vi rehabiliterar de ”omöjliga” fallen och för att göra en stor skillnad på kort tid. Glöm oändligt tråkig och oändligt lång rehab. Vårt mål är att du ska märka skillnad efter det första besöket hos oss. Låt inte dina besvär, smärtor och skador vara obehandlade, hindra dig i din träning och i ditt idrottsliv eller arbetsliv och vardagsliv samt minska din livskvalité.

Vi rehabiliterar elitidrottare och motionsidrottare med symptom som diskbråck, ryggskott, ryggsmärtor, anterior femoral glide syndrom, höftsmärtor, piriformis syndrom

 1. Falsk ichias, sports hernia, ljumskskador, muskelbristningar i hamstrings.

 2. Muskelbristningar i quadriceps, löparknä, inflammation i knäskålssenan, knäsmärtor, hälseneinflammation,

 3. Inklämning i axelleden, simmaraxel, whiplash skador, nackspärr, nacksmärtor, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge och golfarmbåge.

Rehabilitering genom muskelaktivering 

Vi använder en metod för att aktivera sätesmusklerna och de djupa höftböjarmusklerna som är så effektiv och ger så snabb effekt att du tror att ett under har skett.

Vi rehabiliterar de ”omöjliga” fallen och för att göra en stor skillnad på kort tid. Glöm oändligt tråkig och oändligt lång rehab.

Vårt mål är att du ska märka skillnad efter det första besöket hos oss

Låt inte dina besvär, smärtor och skador vara obehandlade, hindra dig i din träning och i ditt idrottsliv eller arbetsliv och vardagsliv samt minska din livskvalité.

 1. Vi ger dig rätt behandling och hjälper dig med rätt träning så att du blir rehabiliterad på kortast möjliga tid.

 2. Rehabilitering och habilitering står för tidiga, samordnade och allsidiga insatser från olika kompetensområden och verksamheter.

 3. Insatserna kan vara av arbetslivsinriktad, medicinsk, pedagogisk, psykologisk, social och teknisk art och kombineras utifrån den enskildes behov, förutsättningar och intressen.

 4. Det är fråga om målinriktade insatser som förutsätter att den enskildes möjligheter till inflytande vid planering, genomförande och uppföljning beaktas och säkras.

 5. Insatserna fortsätter så länge individens behov kvarstår.

Boka tid för rehabilitering idag.

Prova Triggerpunktsbehandling 

Prova Triggerpunktsbehandling  En hel klinik bara för en kund åt gången. Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist. Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014. Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande. Jag har en unik kompetens. Jag följer inga trender, jag samlar på kunskap.

En hel klinik bara för en patient/kund åt gången. "Jag, MaXimus har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt utbildningar och mina arbeten som massageterapeut, sjukgymnast, personlig tränare och som rehabiliteringsspecialist"

Tyvärr så har jag ägnat nästan lika lång tid på att göra affärer med stor ekonomisk framgång som resulterade i en Stroke i Mars – 2014.

Idag är jag glad att jag lever och att jag fick chansen att stanna upp och inse vad som ger mig mest glädje och självförverkligande.

040massage i Malmö – Dipl. Massageterapeut – Cert. Massör – Rysk Spikmatta – Centralt i Malmö – Triangeln – Davidshall

Läs om 040Massage träningsfilosofi mm.

Aktuella evenemang hos GymPartner & GymAuktioner 

Hitta.se - Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, använder dagligen Hitta.se som har en enkel sökfunktion. Martin Maximus och GymPartner 's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Hitta hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige. I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development.  Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners  Hantlar - Köp hantlar här   Motionscykel för äldre GymPartner på Google

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner

I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Martin MaXimus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har utvecklat Gymguide.nu och GymKarta.se tillsammans med Adrian Eriksson på Nite Cloud. Adrian har skapat och kodat GymKarta.se till 100% och alla Gym med Premium - abonnemang blir SEO-Optimerade av Martin Maximus SEO - (Sökmotoroptimerade). Premium - I abonnemanget ingår Optimerad Presentation och Beskrivning av “Gymmet” på GymKarta.se och GymGuide.nu. 10st Optimerade bilder med GEO-taggning med sökords fraser etc. .

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu

martin maximus börjesson - GymPartner