Personalbyggt Eget Företagsgym Tillsammans?

Personalbyggt Eget Företagsgym Tillsammans?. På GymPartner optimerar vi själva både våra showroom,lager, receptioner och skyltning inne och ute

Nu är det rätt tid och smart att samla personalen och bygga Personalbyggt Eget Företagsgym Tillsammans?. På GymPartner optimerar vi själva både våra showroom,lager, receptioner och skyltning inne och ute.

Jag som företgasägare förstår inte att man skickar hem personalen när det bara gäller att följa de enkla reglerna som folkhälsomyndigheten rekommenderar folkhälsomyndigheten.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

  1. Crosstrainer på Microsoft 

  2. Microsofts bästa Löpband

  3. Gymutrustning hos Microsoft

  4. GymAuktioners Gymutrustning

  5. Hantlar med ställ hos Microsoft

Allabolag presenterar GymPartner 

Sveriges Företag På Hitta.Se 2023

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre

GymPartner på Google 

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. 

Personalbyggt Eget Företagsgym Tillsammans?

Företagsgym

Nu är den bästa tiden att trimma sin organisation och skapa bättre arbetsmiljö, utbilda sig för framtida utmaningar som SEO-Sökmotoroptimering och webbutveckling.

Skapa förebyggande hälsovård genom iordninsställande av tex. företagsgym och anlita en personlig tränare eller sjukgymnast som kommer och gör personlig träningsprogram eller hälsokontroller.

Tänk på att hjärtat är vår viktigaste muskel så det första man införskaffar är konditionsmaskiner i hög gymkvalitet dvs. som inte går sönder efter en månad :)

Personalbyggt Eget Företagsgym Tillsammans?

Eget Företagsgym

Vi på GymPartner jobbar med försäljning inom träning och hälsa och hjälper företag, hotell, bostadsrättsförmedlingar och gym att utveckla deras träningslokaler.

Behöver ni hjälp att inreda ett träningsrum så hjälper jag till ifrån idè till färdigt resultat med kvalitetsuppföljning för att säkerställa att eran investering används och personal, boende och gäster får en bättre hälsa.
Vad sägs om att återinvestera era pengar i er personal & Bygga Eget Företagsgym Tillsammans? Hälsan är det viktigaste vi har, mår vi bra kommer vi även kunna få våran omgivning att må bra.

Träning är något som förebygger välmående, Så varför inte investera i träningsutrustning till kontoret?

En investering som över tid både ger hälsosam personal och ni som företagare visar att ni bryr er om er personal.

Företagsgym är idag något som är en växande trend då tid och tillgänglighet är något som vi är begränsade av.

Välkommen till GymPartner Träningsutrustning Västerås

GymPartner Finance

24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner

Personalbyggt Eget Företagsgym Tillsammans i Göteborg & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass. Välkommen!

Om du som kund inte blir godkänd för leasing av Företagsgym-Hög Gymkvalitet GrandMaster så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Personalbyggt Eget Företagsgym Tillsammans? På GymPartner optimerar vi själva både våra showroom,lager, receptioner och skyltning inne och ute. Hälsan är viktigast..

Populärast just nu: 

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Mina världsledade varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex

Även om GymPartner främst säljer Ny Träningsutrustning och begagnad Gymutrustning eller helst kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

+4676-393 30 57 

maximus@gympartner.nu 

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me