Gym Bortskänkes av GymPartner Träningsutrustning

Vi på GymPartner vill skänka kompletta mindre gym till Dagliga verksamheter i Stor Göteborg. Vi har skapat ett på Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter

Vi på GymPartner vill skänka kompletta mindre gym till Dagliga verksamheter i Stor Göteborg.
Tipsa oss gärna eller "gilla" vårt erbjudande ?

Jag skriver till dig för jag & Dan har precis skapat ett ordentligt gym för den dagliga verksamheten på Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter.

Gym Bortskänkes av GymPartner Träningsutrustning

GymPartner Träningsutrustning

Kort bakgrundshistoria

Kort om hur det gick till, när en mycket engagerad "assistent" vid namn Nisse Boustedt kom med ett gäng sköna grabbar till mitt lager i Mölndal, för att kolla på en motionscykel, det hela slutade med att de köpte en fin Recumbent Bike.

Älskad Systerson

Då jag har min älskade systerson Kalle som är autistisk kille på 20år och som älskar att träna med mig, så har jag tidigare velat sponsra den Dagliga verksamhet där han är på i Kungsbacka. Där har de inte plats för ett gym.

Gym Bortskänkes av GymPartner Träningsutrustning till Dagliga verksamheter

Pga. detta så levererade vi gratis gymmaskiner i gymkvalitet till Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter.

Nisse finns på 0701111961 och han är behjälplig med hur och vad ni bör välja för utrustning.

Finns det plats för ett Komplett litet Gym till Jul?

Jag, Martin Börjesson finns på 0763933057

Vi på GymPartner vill skänka kompletta mindre gym till Dagliga verksamheter i Stor Göteborg. Vi har redan skapat ett ordentligt gym för den dagliga verksamheten på Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter.

Gym Bortskänkes av GymPartner

Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter

Aktivitetscentrum Frölundaborg Dagcenter.

Gym Bortskänkes av GymPartner

Var köper jag begagnad gymutrustning?

Fynda nya eller begagnad Träningsutrustning för styrketräning och fitness för hem, företag och gym. Köp hos GymPartner Träningsutrustning.

Vi har Sveriges största lager av ny och begagnad kompletta Gym i alla priskategorier. Vi har massor av Träningsmaskiner och Cardiomaskiner från världsledande Technogym, Life Fitness, Precor och GrandMaster Fitness.

Fynda begagnade Träningsmaskiner 

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Tack alla som söker på GymPartner Träningsutrustning AB på Allabolag 🙂 Nu rankar vi TREA i hela Sverige. Sveriges bolag på allabolag.se där även ditt gym får en utförlig presentation av ert gymföretag på Alla bolag vid köp. Kolla Gympartner Träningsutrustning i Mölndal's här Företagsinformation om alla bolag på Allabolag.se som är Sveriges mest populära tjänst för de som vill veta mer om Sveriges bolag. Vill du kontrollera ett gymföretags ekonomi?

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Sveriges Företag på Hitta.se 2022, där även ditt Gym kan få en gratis, utförlig presentation och verksamhetsbeskrivning av ert lokala Gym vid köp. Vi på GymPartner vill tipsa alla gymägare att lägga upp en bolagspresentation på Hitta.se 2022 med fina bilder som visar ert fina gym och ni kan få länkar till er hemsidas olika tjänster, kontaktuppgifter, bokning, etc.  hitta.se - sveriges privatpersoner och företag Sveriges Företag på Hitta.se 2022, där ditt gymföretag också borde ha en företagspresentation

Hantlar - Köp hantlar här 

Motionscykel för äldre

GymPartner på Google 

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.
Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket