ÖVNINGEN WALLBALLS

Med wallball kan du styrketräna i princip hela kroppen samtidigt som du tränar kondition, rörelse och koordination. Förebygga stelhet och förslitning. 

Wallball Ziva PRO med denna träning får du en friskare och mer vältränad kropp som klarar fler påfrestningar. Bollarna har en diameter på ca 35cm oavsett vikt.

Wallball Ziva PRO

 • Just nu har vi kampanj välj mellan 8kg, 9kg och 10kg
 • Ordinarie pris: 1045:- st.
 • Kampanj pris: 690:- st.
 • Köp 3st valfria wallballs för endast 1950:- 

Träna med Wallballs

Wallballs är en himla bra övning som både ger styrketräning för underkropp och överkropp och utöver det allt som oftast ett rejält pulspåslag.

En helkroppsövning, förklädd till en benövning, kan man säga eftersom de flesta tänker på wallballs som ”ett benböj med lite extra”.

Har du därför lite tid men vill ha ut mycket effekt är wallballs en alldeles ypperlig övning att välja att lägg in i ditt träningspass!

ÖVNINGEN WALLBALLS – SÅ GÖR DU

Greppa en medicinboll, allra helst en mjuk stor variant. Vilken vikt du väljer avgör du förstås själv. Ställ dig framför en vägg och ta något kliv bakåt.

Tänk på: Välj gärna att jobba i ett högt tempo med stort antal repetitioner, för att få ut det mesta av denna övning när den sitter teknikmässigt. Sikta en bra bit upp på väggen!

 1. Ha bollen i famnen mot bröstet, böjda armar och tummarna bakom bollen.
 2.  Gör ett benböj och trycka bollen upp och över ditt huvud i ett bestämt ”tryck”, så att bollen studsar i väggen någon meter ovanför dig.
 3. När bollen studsar och faller nedåt fångar du den, sjunker ner i ett nytt benböj direkt och återupprepar. Försök göra övningen ”sömlös”!
 4. Bonustips, hitta kraften från benen – så att det inte är axlarna som ”bär” hela trycket, utan det kommer från hela din uppresande rörelse. Kika gärna på filmen som jag bäddar in här nere.

Med wallball kan du styrketräna ÖVNINGEN WALLBALLS – SÅ GÖR DU Greppa en medicinboll, allra helst en mjuk stor variant. Vilken vikt du väljer avgör du förstås själv. Ställ dig framför en vägg och ta något kliv bakåt. Tänk på: Välj gärna att jobba i ett högt tempo med stort antal repetitioner, för att få ut det mesta av denna övning när den sitter teknikmässigt. Sikta en bra bit upp på väggen! Ha bollen i famnen mot bröstet, böjda armar och tummarna bakom bollen.  Gör ett benböj och trycka bollen upp och över ditt huvud i ett bestämt ”tryck”, så att bollen studsar i väggen någon meter ovanför dig. När bollen studsar och faller nedåt fångar du den, sjunker ner i ett nytt benböj direkt och återupprepar. Försök göra övningen ”sömlös”! Bonustips, hitta kraften från benen – så att det inte är axlarna som ”bär” hela trycket, utan det kommer från hela din uppresande rörelse. Kika gärna på filmen som jag bäddar in här nere.

GymPartner Träningsutrustning AB 

GymPartner Träningsutrustning AB

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Alla bolag - 556730-7367 - Se Nyckeltal och Befattningar på Allabolag. Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till både GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, använder dagligen Alla bolag - 556730-7367 - Se Nyckeltal och Befattningar på Allabolag. Allabolags Sajten som har all företagsinformation man kan tänka sig om alla Sveriges bolag. Även om Martin Maximus säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband Crosstrainer Motionscykel Spinningcykel Roddmaskin Gymmaskiner Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Hitta.se Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till både GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, använder dagligen Hitta.se som har en enkel sökfunktion. Martin Maximus och GymPartner 's framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Hitta hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis. som har all företagsinformation man kan tänka sig om alla Sveriges bolag. Även om Martin Maximus säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband Crosstrainer Motionscykel Spinningcykel Roddmaskin Gymmaskiner Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal. Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners