Octane Dual Rower Roddmaskin

Octane Dual Rower Roddmaskin är en del av Octane Fitness träningssystem & är en elegant, modern & kraftfull roddmaskin med gymkvalitet

Octane Dual Rower Roddmaskin är en del av Octane Fitness träningssystem och är en elegant, modern och kraftfull roddmaskin med gymkvalitet. Fylld med funktioner som dubbla motståndssystem, inbyggda träningsprogram och en hel massa smarta komfort- och användarval.

Octane Dual Rower Roddmaskin

- Dubbla motstånd

- fläkt och magnetbroms

- Snabbkopplingsbar fotrem

- Max 14 intervallträning

- MultiGrip-styr

- Förbättrad konsol med kalorimätare

- Komfortsäte

- Överdimensionerat styrfång

- Självgående

- Litet fotavtryck

- Enkel förvaring

Roddmaskin Octane Ro

Dubbel motstånd Med kombinerad fläkt- och magnetbromsmotstånd ger Octane Dual Rower Roddmaskin ett bredare utbud av intensitetsnivåer för att underlätta uppvärmning till alla HIIT-intervall och allt däremellan.

Nybörjare för idrottare kan dra nytta av detta progressiva motstånd som erbjuder kontinuerlig utmaning för att inspirera kraftfull prestanda och ge resultat. Snabbkopplande fotrem äntligen! En problemfri metod för att stiga av och på roddaren.

Den patentsökta designen gör att utövare snabbt kan sätta in fötterna och dra upp i handtaget för en säker passform. För att lämna trycker de helt enkelt på knappen för att lossa remmen.

Octane Dual Rower Roddmaskin är bara så enkel!

MultiGrip-styr Återigen har Octane tagit en standardkomponent och förbättrat den för att ge en överlägsen upplevelse.

Genom design ger MultiGrip-styret flera naturliga handpositioner så att användarna får större komfort och bättre kan engagera bröst-, rygg- och armmusklerna.

Dessutom, med MultiGrip-styret, kan utövare anta en kajakpaddling eller kanotrörelse för större träningsvariation.

Förbättrad konsolbakbelyst för enkel läsbarhet, den överdimensionerade 7-tums LCD-konsolen har en dynamisk kalorimätare som samtidigt visar utövare sina bästa och nuvarande ansträngningar som en uppmuntran att fortsätta sträva genom hela sin regim.

Realtidsprestandamätvärden, inklusive slag per minut, watt, avstånd, tid, kalorier och hjärtfrekvens, bränner också motivationen.

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av Ny eller Begagnad Gymutrustning eller Gym till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom Octane Dual Rower Roddmaskin är en del av Octane Fitness träningssystem & är en elegant, modern & kraftfull roddmaskin med gymkvalitet på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Drop here!