STEPBRÄDA+BodyPumpset REEBOK

STEPBRÄDA och BodyPumpset REEBOK är vårt bästa skivstångset/pumpset tillverkad för professionellt bruk. 2x 5 kg, 2x 2.5 kg och 2x 1,25 kg

STEPBRÄDA+BodyPumpset REEBOK. Reebok som uppfann stepbrädan finns numera under varumärket Reebok i många olika modeller och kvaliteter.

STEPBRÄDA+BodyPumpset REEBOK

Den allra bästa är denna bräda som heter Professional och har ett unikt serienummer tillverkad för professionellt dygnet-runt-bruk.

Obs! Får ej förväxlas med enklare Reebok-brädor. (ord. Nypris 1995:-)

STEPBRÄDA+BodyPumpset REEBOK

REEBOK PROFESSIONAL SKIVSTÅNG SET är Reebok´s bästa skivstångset/pumpset tillverkad för professionellt bruk. 2x 5 kg, 2x 2.5 kg och 2x 1,25 kg. Polyuretan över gjutjärn som är fem gånger starkare än gummi.

Pumpstång som klarar hela 80 kg och två kraftiga lås. (ord. Nypris 1995:-) Paketpris Reebok Professional Stepbräda + Pumpset 2995:- (ord. Nypris 3990:-)

Med ett eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet såsom BodyPumpset & STEPBRÄDA REEBOK kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

  1. BodyPumpset & Stepupbräda Reebok Sista-Chansen
  2. Vårt Happy Friday Erbjudande
  3. Tung-Bodypump med IRON BODYPUMP

Finansiering av STEPBRÄDA+BodyPumpset REEBOK

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av STEPBRÄDA + BodyPumpset REEBOK är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av BodyPumpset & STEPBRÄDA REEBOK används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Detta är vårt bästa skivstångset/pumpset.

Premiumhantlar Ziva

Precor Sverige

BodyPumpset & STEPBRÄDA REEBOK