Squat Stand-PRO Kraftmark

Squat Stand-PRO Kraftmark. Denna Squat standet för säker träning är numrerat för att enkelt justera höjd mellan olika övningar. J-Hooks inkluderas hos GymPartner

Squat Stand PRO Kraftmark är en stabil ställning med en stålram på 80x80mm. De gummerade fötterna ger ökad stabilitet samt skyddar golvet från slitage.

Squat Stand PRO Kraftmark

Squat standet är numrerat för att enkelt justera höjd mellan olika övningar. J-Hooks inkluderas med gummi-infattning för att skydda stängerna för friktionsslitage.

Squat Stand PRO Kraftmark är en mycket kraftig och stabil skivstångsställning med en maxvikt på hela 550 kg. Med ett eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

  • Bredd: 1250mm
  • Djup: 1250mm
  • Höjd 1890mm
Våra Gym & Motionskonsulter som säljer BEGAGNAD GYMUTRUSTNING till salu finns snart i hela Sverige

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter såsom Squat Stand-PRO Kraftmark och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg