Speed-Pulley Din Bästa Rehab

Speed-Pulley Din Bästa Rehab dessa viktskivor tillåter övningar enligt hastighetsvariation men är inte begränsade till endast de.

Speed-Pulley Din Bästa Rehab dessa viktskivor tillåter övningar enligt hastighetsvariation men är inte begränsade till endast de.

Genom att gå snabbare är motståndet lite högre vilket gör övningen lite svårare att utföra.

Speed-Pulley Din Bästa Rehab

Du kan också göra samma övningar som med vanliga remskivor, men kombinationen av långa rep och två handtag möjliggör en mängd olika övningar - den enda gränsen är din egen fantasi.

Till exempel kan du använda ett handtag för träningen och det andra för stabilisering och kärnträning.

Lojer Speed-remskivornas extremt smidiga dragmekanism möjliggör även explosiva träningsrörelser - utan att gå ner i vikt. 
Hastighetsskivor har en mycket lätt viktstapel - du kan börja från 500 gram motstånd. Du kan också dubbla vikten genom att ansluta båda repen till ett handtag. 
Hastighetsskivor har två justeringsstift: den första för justering av repets höjd och den andra fungerar som en avståndsbegränsare. 
Genom att dra i repet en meter stiger viktstapeln bara cirka 20 cm. Detta möjliggör olika rörelsehastighetsövningar som att springa med extra motstånd, kaströrelser osv.

Speed-Pulley Din Bästa Rehab

  • 50 kg, 80 kg och 100 kg hastighetsskivor tillgängliga
  • CE-märkt medicinsk utrustning
  • Extremt robust konstruktion
  • Två justeringsstift
  • Två rep och två handtag
  • Speciell dragkabelmekanism förvandlar den utgående motståndsbelastningen i förhållandet 1: 5 med ett dragrep och 2: 5 när du använder två dragrep (se produktkort för exempel och mer information)
  • Viktstapel täckt med stålhölje för säkerhet
  • Draghandtaget och sladdens längd kan justeras i steg om 5 cm med de två justerarna på den förkromade justeringsstången
  • Tyst, jämnt motstånd över hela rörelseområdet och dragmekanismen möjliggör snabba, jämna explosiva träningsrörelser
  • Fyra fästpunkter för fastsättning mot en vägg

Finansiering av Speed-Pulley Din Bästa Rehab

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Speed-Pulley Din Bästa Rehab är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Speed-Pulley Din Bästa Rehab används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.
Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information
Vilken träningsbänk behöver jag?

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.
För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.
Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

Speed-Pulley Funktionell Dragapparat

Funktionella dragapparater från Lojer som möjliggör träning i hög hastighet utan att förlora viktmotståndet. Kallas också Speed Pulley