Funktionella dragapparater från Lojer

Funktionella dragapparater från Lojer som möjliggör träning i hög hastighet utan att förlora viktmotståndet. Kallas också Speed Pulley

Funktionella dragapparater från Lojer i nyskick, som möjliggör träning i hög hastighet utan att förlora viktmotståndet. Kallas också Speed Pulley.

Funktionella dragapparater från Lojer i nyskick

  • Apparaten har dubbeldrag vilket innebär att man kan träna med ett eller två handtag samtidigt eller var för sig.
  • Mycket bra redskap både för koordinations- och stabiliseringsträning då ett av handtagen kan användas i stabiliserande syfte.
  • Övningar som görs i en standard dragapparat kan även göras i en speed-pulley och kombinationen av långa linor och två handtag gör den till ett mycket användbart redskap där bara fantasin kan begränsa användningen.

Funktionella dragapparater från Lojer

Lojer Speed-Pulley finns i tre olika viktalternativ:

  • 50 kg´s viktpaket fördelat på 20×2,5 kg. Lägsta vikt 0,5 kg per handtag.
  • 80 kg´s viktpaket fördelat på 16×5 kg. Lägsta vikt 1,0 kg per handtag.
  • 100 kg´s viktpaket fördelat på 20×5 kg. Lägsta vikt 1,0 kg per handtag.
  • För väggmontage. – Motståndsgraden är nedväxlad; med ett handtag 1:5 och med två handtag 2:5. – Viktmagasinsskydd och 2 st draghandtag ingår som standard. – Komplettera gärna med olika slyngor och handtag.

Finansiering av Funktionella dragapparater från Lojer

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.
Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Funktionella dragapparater från Lojer "Speed-Pulley" är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.
Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Funktionella dragapparater från Lojer används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.
Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information
Vilken träningsbänk behöver jag?

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.
Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.
GymPartner Sweden säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex. 6 månaders reservdelsgaranti ingår.
Komplettera ditt gym, företagsgym eller hemmagym med Funktionella dragapparater från Lojer och maskiner och redskap av hög gymkvalite’ som fattas.
GymPartner har alltid 5-6 kompletta gym i lager och 100-tals nya gymredskap för omgående leveranser.
Vi, ägare och säljare har varit i gymbranschen sedan 1979 då vi öppnade vårt första gym.