WORLD CLASS ALVIK Stockholm

WORLD CLASS ALVIK Stockholm – här tränar du med fantastisk sjöutsikt i en härlig miljö! Ett stenkast från Alviks torg & med det absolut bästa läget

WORLD CLASS ALVIK Stockholm – här tränar du med fantastisk sjöutsikt i en härlig miljö!

Gustavslundsvägen 143
167 51 Bromma
Sverige

Ett stenkast från Alviks torg finner du vårt träningscenter med det absolut bästa läget. Här tränar du med vattnet precis utanför och strålande utsikt! WORLD CLASS ALVIK Stockholm har tagit steget längre och försökt skapa en oas för hälsa.

Vi erbjuder inte bara kvalitativ träning för alla kategorier utan här finns även hälsopedagoger, personliga tränare och en massör för våra medlemmar. Hos oss finns en blandning av träningsklasser och vi bjuder våra medlemmar på kaffe och frukt efter tillgång alla dagar i veckan.

Som medlem har du även möjlighet att låna duschhandduk, allt för att underlätta din träningsvardag. Varmt välkommen till WORLD CLASS ALVIK & ett träningscenter i världsklass!

Vi på WORLD CLASS ALVIK Stockholm står för hälsa och träning i världsklass

WORLD CLASS Stockholm

För oss betyder hälsa att vi vill hjälpa våra medlemmar att bygga en ny livsstil, träna och befästa en ny vana för livet.

Vi står för långsiktighet, prestigelöshet, och mer innehåll än yta.  Vi tror på livslång hälsa genom människors potential tillsammans med en allsidig träning.

Vi tror att de flesta människor kan klara allt bara man tränar på det tillräckligt mycket.

Vi inom World Class vill hjälpa våra medlemmar att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas.

Vi har träning för årets alla årstider, inomhus och utomhus – vi har träning i världsklass!

Gymutrustning eller Kompletta Gym

Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning i hög kvalitet. Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.  Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.  Populärast just nu:  Löpband LCX 425T CYBEX Crosstrainer Indoor Walking2 Bodypump-set Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike Concept Rodd modell DPM5 Svart Crosstrainer 95T Black LifeFitness Hantlar Vinyl 2x5kg

Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning i hög kvalitet. Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.

Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymAuktioner Sverige 

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym såsom WORLD CLASS ALVIK Stockholm, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.  GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.  Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar. Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym såsom WORLD CLASS ALVIK Stockholm, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar. Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Stockholm

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Besök GymPartner Finance

Köp hantlar