Löpband – Din Bästa GymPartner kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. Ställ inte in träningen på grund av regn eller snö :)

Med ett eget Löpband – Din Bästa GymPartner kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Löpband

Med ett eget Löpband hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Köp Löpband i hög gymkvalitet hos GymPartner Sweden där du kan välja mellan många olika slags Löpband och vårt urval spänner över fabriksnya Löpband, fabriksrenoverade Löpband (CPO) och begagnat Löpband i hög kvalitet.

Löpband – Din Bästa GymPartner

Löpband hos GymPartner

Från Nordens Största GymPartner i Mölndal säljer vi: Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac.

Precor Löpband TRM 885

Köp Löpband tryggt i Mölndal

Löpbandet är ett av de mest populära redskapen på gymmet, och om du tränar på ett gym som har löpband så är det oftast kö under gymmets mer populära timmar. Även i hemmagym har löpband kommit att bli alltmer populärt i takt med att de billigare löpbandet har börjat nå lite högre kvalité.

Köp Löpband i hög gymkvalitet tryggt med garanti sex månader. När du köper Löpband – Din Bästa GymPartner kan du få det med 24 månaders räntefri avbetalning och sex månaders reservdelsgaranti.

Vart kan du köpa begagnad Löpband i gymkvalitet med garantier ? 

Vi är experter på gymutrustning för hemmagym, företagsgym, hotellgym och träningsanläggningar och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör.

Du kan naturligtvis hitta mer än bara Löpband, hantlar och vikter hos oss.

Vi erbjuder även hemmagym med utrustning för konditionsträning, exempelvis cyklar, roddmaskiner och löpband.

Kolla igenom våra olika paket och välj ett eller flera som passar just dina behov.

Om du har några frågor kring våra produkter kan du alltid höra av dig till oss via telefon eller e-post.

Hemmagym PRO ​

Crosstrainer

Spinningcykel 

Motionscykel AirDyneX Högintensiv konditionsträning

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Finansiering av Löpband hos GymPartner

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter såsom Löpband – Din Bästa GymPartner och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance