Crosstrainer & Spinningcykel Black-Friday

Crosstrainer Indoor Walking2 Black-Friday som är en mindre Crosstrainer, men är oerhört stabil & passar personer 185cm. Endast ett fåtal kvar...

Crosstrainer Indoor Walking2 som är en mindre Crosstrainer som är oerhört stabil och passar personer som är upp till 185cm långa. Endast ett fåtal kvar...

Crosstrainer Indoor Walking2 Black-Friday

Denna Indoor Walking2 är den allra senaste formen för träning i grupp och erbjuder betydligt mer än traditionell konditionsträning! IndoorWalking är originalet! Träningsformen för alla såväl seniorer som för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gå ner i vikt men glöm inte elitidrottaren.

Indoor Walking2 är en säker träningsmetod med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas, till skillnad mot vedertagna träningspass.

Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer. Nu 8900 kr ink.moms i hämtpris. Dvs Skickas ej

Crosstrainer & Spinningcykel Black-Friday

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike Black Friday 2 7900 kr ink.moms Denna Motionscykel är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln. Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus.

Spinningcykel hos GymPartner som säljer från vår stora lagerbutik i Mölndal. Vi har valt att endast sälja Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Body Bike, Life Fitness, GrandMaster och Schwinn.

Detta är Spinningcyklar som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet. Spinningcykel hos GymPartner Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a. Hyra, Leasing, Säljfinansiering, Avbetalning, Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

GymPartner Finance