ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST-2.0?

ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST-2.0? Det var kanske inte så smart att skriva den rubriken när man säljer flest begagnade Bodypumpset eller?

ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST-2.0?  Det var kanske inte är så smart att skriva den rubriken när man som jag äger det företag som säljer mest Bodypumpset med Stepbrädor i Sverige fortfarande.

Pga. Corona hinner jag inte följa upp och svara på kritiken gällande mitt blogg inlägg 20 April 2020.

I stället för att skriva blogginlägget " ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST-2.0 " väljer jag därför att hänvisa till Jacob Gudiols eminenta blogg om träning, kost och hälsa under namnet Träningslära .

Då jag fått så extremt mycket visningar på mitt blogginlägg så rekommenderar jag dig som är intresserad att fördjupa dig i ämnet hos Jacobs Träningsblogg och läs hans olika inlägg nedan.

ÄR BODYPUMP VÄRDELÖST?

ÄR BODYPUMP HELT VÄRDELÖST-2.0?

BODYPUMP ÄR HELT VÄRDELÖST

Jacob Gudiol som skrivit om Bodypump i fyra tidigare inlägg.

När Jacob Gudio skrev det första inlägget med titeln ”Falsk marknadsföring kring BodyPump” fanns det väldigt lite faktiskt fakta att tillgå och det som skrevs då blev därför baserat på etablerade träningsprinciper och fysiologi.

I de två efterföljande inläggen hade Jacob sedan lite mer information och i dessa tittade han först djupare på påståendet att man kan bränna upp emot 600 kcal under ett Bodypumppass och i nästa tittade han ännu mer på effekterna från Bodypump på styrkan.

Studierna Jacob använde sig av i dessa två inlägg var studier som inte blivit publicerade och de var av lite ”blandad kvalité”. Det fjärde inlägget kring Bodypump har titeln Les Mills, bodypump och överdrivna slutsatser från studier.

I det inlägget tittade Jacob på en pressrelease från Les Mills där de påstod att en ganska nyligen publicerad studie gav stöd för att Bodypump gör en starkare och ger muskeltillväxt.

Detta trots att studien inte tittat på denna fråga. Under tiden Jacob varit borta har det publicerats än ny studie på Bodypump med titeln ”Improvements in Metabolic and Neuromuscular Fitness After 12-Week Bodypump® Training”. Som titeln avslöjar är detta en lite längre träningsstudie på Bodypump.

Detta är alltså den första av sitt slag som publicerats i en så kallad ”peer reviewed” eller referensgranskad tidskrift. Studien är också, rent metodmässigt, klart bättre än de tidigare längre studierna även om denna studie också har några tveksamma saker vilket Jacob kommer ta upp senare.

Hemmagym PRO & KOMPLETTA PAKET

Studierna Jacob använde sig av i dessa två inlägg var studier som inte blivit publicerade och de var av lite ”blandad kvalité”. Det fjärde inlägget kring Bodypump har titeln Les Mills, bodypump och överdrivna slutsatser från studier. I det inlägget tittade Jacob på en pressrelease från Les Mills där de påstod att en ganska nyligen publicerad studie gav stöd för att Bodypump gör en starkare och ger muskeltillväxt. Detta trots att studien inte tittat på denna fråga. Under tiden Jacob varit borta har det publicerats än ny studie på Bodypump med titeln ”Improvements in Metabolic and Neuromuscular Fitness After 12-Week Bodypump® Training”. Som titeln avslöjar är detta en lite längre träningsstudie på Bodypump. Detta är alltså den första av sitt slag som publicerats i en så kallad ”peer reviewed” eller referensgranskad tidskrift. Studien är också, rent metodmässigt, klart bättre än de tidigare längre studierna även om denna studie också har några tveksamma saker vilket Jacob kommer ta upp senare.

Med ett eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Bodypumpset finner du här .

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar. GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag  Hantlar - Köp hantlar här   Motionscykel för äldre   Köp gärna Bodypump set men kör tyngre  Kompletta paket för hemmagym finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet. Vi är experter på gymutrustning och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör från flera välkända varumärken.

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Köp gärna Bodypump set men kör tyngre 

Kompletta paket för hemmagym finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet.

Vi är experter på gymutrustning och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör från flera välkända varumärken.

Populärast just nu: 

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

 • You can visit my company website with a click on the button above. 
 • I am a wholesaler for strength training equipment. 
 • I sell both new and used gym products. 
 • We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories. 
 • Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand. 
 • Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms. 

From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige. I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

BODYPUMP ÄR HELT VÄRDELÖST