TRÄNINGSREDSKAP

Vi förmedlar & säljer TRÄNINGSREDSKAP hos GymPartner Stockholm! FINNS Hos Din Bästa GymPartner Sweden i Göteborg & Stockholm

TRÄNINGSREDSKAP hos GymPartner Stockholm. Träningsredskap är inget måste för att uppnå sina träningsmål, men det hjälper.

TRÄNINGSREDSKAP hos GymPartner Stockholm

TRÄNINGSREDSKAP hos GymPartner Träningsutrustning

Men om du väljer rätt när du ska köpa träningsredskap kan träningen maximeras, både när det gäller muskelkontakt och olika typer av konditionsträning

Oavsett var dina träningsmål är satta är det viktigt att stimulera muskler och lungor på rätt sätt, och träningsredskap kan hjälpa dig på vägen.

Prestation handlar inte heller bara om vilket sätt man tränar på, utan även hur man tränar. Att se fram emot träningen och se till att det är roligt under tiden är av stor betydelse om man vill uppnå sin mål. Egenkroppsövningar kan efter ett tag bli enformigt och då kan träningen påverkas negativt.

Det är därför en god investering att köpa träningsredskap och på så sätt hålla träningen variationsrik och spännande! Hos oss på GymPartner Sweden hittar du en stor mängd träningsredskap som vi auktionerar ut eller säljer till fastpris.

Vårt sortiment inkluderar allt från styrkemaskiner till gymbollar till motionscyklar. Egentligen oavsett vilken träningsverksamhet du utövar – allt från crossfit till kampsport till löpning – kan du hitta de träningsredskap du behöver hos oss.

NÅGRA KATEGORIER INOM TRÄNINGSREDSKAP:

• Crossfit – kettlebells, plyoboxar, skivstänger och viktvästar – vi har allt

• Kondition – köp motionscykel eller crosstrainer till bra pris

• Styrketräning – skivstång och hantlar

• Återhämtning – inklusive foamroller och lindor från Strength Shop

TRÄNINGSREDSKAP hos GymPartner Stockholm

GymPartner Stockholm

GymPartner är en av de mest kompletta gymaktörerna när det kommer till träningsredskap & gymutrustning.

Med över 40 års i gymbranschen och genom att fokusera på kvalitet, variation och bra priser kan vi erbjuda våra kunder den helhetslösning de förtjänar.

Träning brukar för många vara en känslig fråga. Det är något som är högst nödvändigt för vår hälsa och mående men som ofta prioriteras bort till förmån för annat. Det finns helt enkelt inte alltid nog med tid för att ta sig iväg till gymmet.

Men med oss på GymPartner Sweden har du möjlighet att ta med dig träningen hem och spara både tid och pengar på köpet. Genom att köpa med dig träningsredskap från GymPartner Swedens lagerbutiker i Göteborg & Stockholm till hemmaplan kan du snabbt gå ner i källaren, rycka fram hantlarna bakom soffan eller sätta dig på motionscykeln och få in ett träningspass mellan jobb och middag. 

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade 
löpband, crosstrainers, roddmaskiner 
och motionscyklar.  
Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Gympartners Gym & Motionskonsulter 
Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym. Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Vi är idag en komplett leverantör av ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar utrustning av alla märken.

Huvudlager i Mölndal
Företaget har sitt säte i Göteborg med kontor, huvudlager och serviceverkstad i Mölndal på cirka 10000 kvm. Vi säljer, levererar, servar och marknadsför vår utrustning i hela Norden.

Begagnade Träningsmaskiner
Begagnade gymmaskiner i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena  Life Fitness, Cybex & Precor, Technogym, Life Circuit, GrandMaster & Gymleco.

Nya Träningsredskap

Nya gymmaskiner och träningsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både huvudlagret och i vår nya utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

GYMUTRUSTNING på GymPartner Din Bästa GymPartner Sweden

Vi auktionerar, förmedlar och säljer TRÄNINGSREDSKAP & GYMUTRUSTNING Stockholm

TRÄNINGSREDSKAP & GYMUTRUSTNING Stockholm

Gymauktioner Sverige är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Hantlar - Köp hantlar här