Köp Pusselgolv för Gym

Köp Pusselgolv för Gym. Pusselmattor är ett smidigt sätt att på ett enkelt och prisvärt sätt skydda gymgolvet från det slitage som träningen innebär.

Att köpa pusselmatta för gym är oftast en mycket god investering då gymgolvet i sig inte bara skyddar underlaget, utan också skyddar utrustningen och dämpar ljudet.

Köp Pusselgolv för Gym

Pusselgolv

Hos GymPartner Träningsutrustning i Mölndal, finner du flera olika sorters pusselgolv för gym.

En bra pusselmatta skyddar ditt gymgolv från stötar, ljud och slitage så att du kan träna fullt ut och fokusera på träningen istället för underlaget. 
GymPartners pusselmattor är i kraftigt gummi av god kvalité och håller för många års slitage oavsett om det handlar om tyngdlyftningsklubben, hemmagymmet eller crossfitboxen.

Köp Pusselgolv för Gym och för Hemmagym

Gym och för Hemmagym:

Oavsett om du har ditt hemmagym i en lägenhet, garagegym, villa eller i annan konstellation så kan en god pusselmatta kraftigt sänka risken för slitage på golvet.

De flesta hus idag är kanske inte byggda för att man ska kunna släppa en hantel på golvet (tyvärr) och med en smidig pusselmatta kan man då enkelt plocka ihop några enstaka kvadrat och få det skydd som behövs.

Tack vare att pusselmattor i princip alltid görs i olika sorters gummi så har de också en starkt ljuddämpande kvalité som är väldigt uppskattat om du delar lägenhetskomplex eller hem med andra.

Ofta i ett hemmagym så räcker det gott med några enstaka pusselmattor precis under själva området där styrke eller motionsstationen ska vara.

Pusselgolv för Gym och Företagsgym

Gym och Företagsgym

Idag är det väldigt få gym som inte har någon sorts skyddande gymgolv, pusselmattor eller gymmattor för att dels kraftigt sänka slitaget, men också för att få ner den höga ljudvolym som annars lätt uppstår.

Gymgolv, gymmatta, gummimatta gym, golv gym, gummigolv gym, gymgolv billigt, stötdämpande gymgolv,

Gummit dämpar alla ljud från tappade och slängda vikter och skapar en betydligt behagligare miljö. Pusselmattor används ibland på större ytor då de enkelt kan bytas ut en och en om någon skada skulle uppstå.

– men vanligast är att pusselmattorna används under högslitage-ytor så som hantelstationer etc. och på större gymytor använder använder man ofta gymmattor på rulle och under lyftstationerna så använder man rena lyftplattformar.

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av Träningsmaskiner, Träningsredskap, 
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner och motionscyklar.  
Kolla även våra Färdiga Paket med Gym, BRF & Skivstångs-paket

Finansiering av Gymutrustning och Kompletta Gym

Finansiering av Gymutrustning

  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance