Excite-Jog 500 Technogym Löpband

Excite-Jog 500 Technogym Löpband är en del av det kommersiella Excite+-serien, Excite-Jog 500 kombinerar otrolig hållbarhet med spännande underhållning

Excite-Jog 500 Technogym Löpband är ett utmärkt Löpband både i gymmet eller hemma, den här elitmaskinen har en lång livslängd för optimal stabilitet medan det rymliga löpområdet ger en bekväm plattform som garanterar en naturlig löpform för alla användare.

Löpband Excite-Jog 500 Technogym

Med den engagerande 500ce-konsolen finns en värld av spännande träningsalternativ till hands.

Det är lätt att navigera tack vare grafik med hög kontrast, 30% större knappar och en ergonomisk bildskärm, som har en perfekt betraktningsvinkel för alla höjder utan att kompromissa med hållningen.

Det finns 5 inbyggda program inklusive kalori- och distansmål, samt tillgång till Technogym mywellness® molnplattform via mywellness-tangentläsare (tillval).

Detta möjliggör nedladdning av Technogym och tredjepartsappar och möjligheten att skapa personliga profiler och dela innehåll.

För säkerhets skull har Excite-Jog 500 löpband ett löparsystem som automatiskt stoppar löpbandet när en användare inte använder det.

Det erbjuder också en minskad däckhöjd för enklare åtkomst och kontinuerliga lasermarkeringar på löpmattan. Excite-Jog 500 löpband kommer med den vanliga svarta ”Trend” -rame.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket


Gympartners Gym & Motionskonsulter

Gym & Motionskonsulter

Vi har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym. Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Vi är idag en komplett leverantör av ny och begagnad träningsutrustning med en serviceorganisation som hanterar och reparerar utrustning av alla märken.

Huvudlager i Mölndal
Företaget har sitt säte i Göteborg med kontor, huvudlager och serviceverkstad i Mölndal på cirka 10000 kvm. Vi säljer, levererar, servar och marknadsför vår utrustning i hela Norden.

Begagnade Träningsmaskiner
Begagnade gymmaskiner i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena  Life FitnessCybex & PrecorTechnogymLife Circuit, GrandMaster & Gymleco.

Nya Träningsredskap

Nya gymmaskiner och träningsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både huvudlagret och i vår nya utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Finansiering av Löpband Excite Jog 500 Technogym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom Löpband Excite Technogym  på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance