All tänkbar Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner och Gymutrustning finns begagnat hos GymPartner i både Stockholm & Göteborg

Vi  erbjuder ny och begagnad träningsutrustning till marknadens lägsta priser.

Det finns alltid ett hundratals produkter i lager såsom gymmaskiner, löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner, trappmaskiner, bänkar, hantlar, skivstänger, viktskivor, förvarings-ställ, stepbrädor etc.

Populärast Begagnat just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Begagnat från Din Bästa GymPartner

Din Bästa GymPartner

Vi kontrollerar och servar alltid utrustningen noggrant innan den lämnar lagret. GymPartner Sweden lämnar 6 månaders garanti på alla begagnade produkter.

Vi kan inte garantera att alla produkter på hemsidan finns tillgängliga då det sker en löpande försäljning och vi hinner inte alltid uppdatera hemsidan vid varje försäljning.

Kontakta oss gärna för offert vid större inköp. Ring eller mejla dina önskemål om nya och begagnade produkter om du inte hittar dem på hemsidan så återkommer vi med priser.

Hos oss kan du köpa - byta - sälja - renovera eller serva din maskinpark.

Finansiering av Begagnat från Din Bästa GymPartner

Finansiering av Begagnat

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom begagnat från Din Bästa GymPartner på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.  

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket