Begagnat hos GymPartner Träningsutrustning

Begagnat hos GymPartner Sweden som erbjuder begagnad träningsutrustning till marknadens lägsta priser. Besök vårt MEGA-lager i Mölndal

Begagnat hos GymPartner Träningsutrustning där det finns ett hundratals produkter i lager såsom gymmaskiner, löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner, trappmaskiner, bänkar, hantlar, skivstänger, viktskivor, förvarings-ställ, stepbrädor etc.

Benmaskiner 2022 lårcurl

Begagnat hos GymPartner Träningsutrustning

Vi kontrollerar och servar alltid utrustningen noggrant innan den lämnar lagret.

GymPartner lämnar 6 månaders garanti på alla begagnade Cardio-produkter.

Vi kan inte garantera att alla produkter på hemsidan finns tillgängliga då det sker en löpande försäljning och vi hinner inte alltid uppdatera hemsidan vid varje försäljning.

Begagnat hos GymPartner 

Kontakta oss gärna för offert vid större inköp. Ring eller mejla dina önskemål om begagnade produkter om du inte hittar dem på hemsidan så återkommer vi med priser.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

bolagspresentation på Alla bolag

Begagnat och Ny Gymutrustning

Ny Gymutrustning

Köp Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.
Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Kolla våra Cardiomaskiner 2022

Besök GymPartner Finance