SATS Din GymPartner

SATS Din GymPartner som är Nordens Ledande Träningskedja med 160 st centers, 700.000 medlemmar och 10.000 anställda, 16 000 gymmaskiner

SATS Din GymPartner ingår i SATS Group som är Nordens ledande träningskedja, med visionen att påverka hälsa och livskvaliteten hos våra medlemmar och samhället i stort.

SATS Gym Göteborg 

Alla är välkomna till SATS. Vi motiverar våra medlemmar genom att utgå från deras egen nivå och bidra med positiva utmaningar, både stora och små. Välkommen till SATS' gym i Göteborg!

Här finner du ett brett utbud av olika träningsformer och en mängd olika gruppträningspass.

Med flexibla medlemskap kan vi erbjuda ett skräddarsytt upplägg som passar just för dig; oavsett om du vill styrketräna, träna kondition, träna med PT, träna hemma med Online Training eller träna i grupp.

Vi har något för alla. Flera av våra gym erbjuder även barnpassning.

Alla är välkomna på SATS!

SATS erbjuder branschens mest kompetenta och inspirerande personal i en välkomnande miljö på våra center.

Vi har ett brett produktutbud inom träning och tillsammans med digitala utvecklingar erbjuder vi det senaste i branschen. Vi är dedikerade att hjälpa våra medlemmar att vara aktiva, ha ett hälsosamt och lyckligare liv.

SATS Gamlestadens gympärla 

Nordens ledande träningskedja Sats ingår i SATS Group som består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga och Balance. I gruppen ingår 250 center i Norge, Sverige, Finland och Danmark med 700.000 medlemmar och 10.000 anställda, varav 2.000 heltidsanställda.

Sats ägs till 51 procent av det svenska riskkapitalbolaget Altor. År 2014 gick SATS och ELIXIA samman och blev på så sätt Nordens ledande träningskoncern med målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet.

SATS - och ELIXIA-center

Våra SATS - och ELIXIA-center erbjuder modern och funktionell individuell träning, personliga tränare och gruppträningsklasser i de största städerna i Sverige, Norge och Finland.

I Sverige är alla träningscenter SATS. Vår målsättning är också att hjälpa våra medlemmar att komma igång med sin träning även utanför våra träningscenter med hjälp av ett stort urval digitala verktyg.

Vi bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter. SATS ELIXIA ingår i Health & Fitness Nordic (HFN) som ägs av Altor (51 %) och TryghedsGruppen (49 %).

Huvudägarna har en gemensam vision för den fortsatta utvecklingen av träningsbranschen i Norden. SATS ELIXIA i siffror:

Omkring 160 träningscenter i Norden

Mer än 8 000 medarbetare, vilket motsvarar cirka 2 000 heltidsanställda

Cirka 418 000 medlemmar

Omsättning: cirka 2,6 miljarder NOK

SATS -din bästa gympartner

Öppna eget Gym 

Finansiering av Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

GymPartner Träningsutrustning Mölndal

Träningsutrustning Mölndal

GymPartners framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Alla som köper gym av Gympartner får en utförlig presentation av sitt företag på Alla bolag där jag är agent. se Gympartner Sweden's här

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,
Hemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.
Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Besök GymPartner Finance

GymPartner Träningsutrustnings ägare tränar och rekommenderar att alla borde prova SATS Gamlestaden i Göteborg 

Välkommen till SATS Gamlestaden!

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning