SATS Din GymPartner

SATS Din GymPartner som är Nordens Ledande Träningskedja med 160 st centers, 700.000 medlemmar och 10.000 anställda, 16 000 gymmaskiner

SATS Din GymPartner ingår i SATS Group som är Nordens ledande träningskedja, med visionen att påverka hälsa och livskvaliteten hos våra medlemmar och samhället i stort.

SATS Din GymPartner

Alla är välkomna till SATS. Vi motiverar våra medlemmar genom att utgå från deras egen nivå och bidra med positiva utmaningar, både stora och små.

SATS erbjuder branschens mest kompetenta och inspirerande personal i en välkomnande miljö på våra center.

Vi har ett brett produktutbud inom träning och tillsammans med digitala utvecklingar erbjuder vi det senaste i branschen. Vi är dedikerade att hjälpa våra medlemmar att vara aktiva, ha ett hälsosamt och lyckligare liv.

SATS Din GymPartner

Nordens ledande träningskedja Sats ingår i SATS Group som består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga och Balance. I gruppen ingår 250 center i Norge, Sverige, Finland och Danmark med 700.000 medlemmar och 10.000 anställda, varav 2.000 heltidsanställda.

Sats ägs till 51 procent av det svenska riskkapitalbolaget Altor. År 2014 gick SATS och ELIXIA samman och blev på så sätt Nordens ledande träningskoncern med målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet.

Våra SATS- och ELIXIA-center erbjuder modern och funktionell individuell träning, personliga tränare och gruppträningsklasser i de största städerna i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är alla träningscenter SATS. Vår målsättning är också att hjälpa våra medlemmar att komma igång med sin träning även utanför våra träningscenter med hjälp av ett stort urval digitala verktyg.

Vi bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter. SATS ELIXIA ingår i Health & Fitness Nordic (HFN) som ägs av Altor (51 %) och TryghedsGruppen (49 %).

Huvudägarna har en gemensam vision för den fortsatta utvecklingen av träningsbranschen i Norden. SATS ELIXIA i siffror:

Omkring 160 träningscenter i Norden

Mer än 8 000 medarbetare, vilket motsvarar cirka 2 000 heltidsanställda

Cirka 418 000 medlemmar

Omsättning: cirka 2,6 miljarder NOK

Öppna eget Gym 

Finansiering av Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance